tytot_cycleChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cyclepojatpuolapuilla_cycleVeetikivillasininenparkour_cyclepojat_cycleLillikärrynpyörä
Slogan

TAITOO® -koulutus / täydennyskoulutus

Järjestämme lyhyitä TAITOO® -täydennyskoulutuksia kasvatus- ja liikunta-alan ihmisille. Kurssit sopivat kaikille, jotka työskentelevät lasten kanssa, oli se sitten päiväkodissa, koulussa, kerhossa, seurassa tai muualla. Kurssilta saa käytännön vinkkejä ja paljon harjoitteita taitojen opettamiseen omassa toimintaympäristössä. TAITOO® koulutukset järjestetään tilauskoulutuksena.

Koulutusten sisältöjen suunnittelija Christina Nurmi on lasten liikunnan ja taidon opettamisen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus taidon valmennuksesta, opettamisesta ja kouluttamisesta. Opettamisen lähtökohtana on lapsen kokonaisvaltainen kehittäminen sekä innostava ja motivoiva liikkeen kehittely.

Kurssikuvaukset löytyvät tämän sivun alalaidasta. Lisäksi on mahdollista järjestää täysin räätälöityjä kouolutuksia ja kursseja.

KOULUTUKSIA JÄRJESTETÄÄN TILAUKSESTA JOKO ASIAKKAAN OMISSA TILOISSA TAI GYMIN KOULUTUSKESKUKSESSA HELSINGIN KALASATAMASSA TAI DIGIKOULUTUKSENA ETÄNÄ.

Pyydä lisätietoa ja tarjous education@gymi.fi

 

KURSSIKUVAUKSET

TAITOO® 1 (1-6v)

Motoristen taitojen kehittyminen alle kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja päiväkoti-ikäisten liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat alle kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Kurssin tärkeinä teemoina ovat liikkumistaidot, välineen käsittelytaidot ja tasapainotaidot sekä temppuratojen rakentaminen. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatuokioissa kuin opetuksen toiminnallistamisessa.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® 2 (7-12v)

Motoristen taitojen kehittyminen kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja 7-12-vuotiaiden liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä ja harjoitteita, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Taitoratojen teemoina ovat luonnollinen liike, parkour, voimistelu, sirkus ja jooga. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatunneilla kuin taukojumpissa tai opetuksen toiminnallistamisessa.

TAITOO® -koulutus on kehitetty vastaamaan opetussuunnitelman mukaisen liikunnanopetuksen haasteisiin ja antamaan työkaluja opetussuunnitelman toteuttamiseen.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Kässärikoulu

TAITOO® Kässärikoulu -kurssilla käydään läpi käsinseisonnan tekniikkaa ja kehonhallinnan harjoitteita käsinseisontaa varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 59 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Volttikoulu

TAITOO® Volttikoulu -kurssilla käydään läpi pyörimisliikkeen tekniikkaa ja harjoitteita voltin oppimista varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 59 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Puolapuukoulu

TAITOO® Puolapuukoulu -kurssilla opetellaan käyttämään puolapuita monipuolisesti niin leikeissä, voima- ja liikkuvuusharjoittelussa sekä taitotreenissä. Kurssi sopii niin opettajille, ohjaajille ja valmentajille kuin omasta puolapuutreenistä kiinnostuneille. Puolapuu -treeni on superhauskaa, kunhan tietää, mitä puolapuilla voi tehdä!

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 59 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® OPS – opetussuunnitelman mukainen motoristen taitojen opetus – mitä se voi olla?

Miksi luonnollinen liike ja motoristen perustaitojen oppiminen on niin tärkeää lapsen tulevaisuuden kannalta? Kurssilla pohditaan uuden OPS:n mukaista motoristen taitojen ja liikunnan opetusta sekä käydään läpi harjoitteita motoristen taitojen oppimiseen päiväkoti- ja kouluympäristössä.

Kurssin kesto: n. 6 h. Kurssin hinta on 159 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

© Gymi 2013