sininenparkour_cycletytot_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycleVeetikivillaLunarenkailla_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycleLilli
Slogan

Koulutusta ohjaajille ja opettajille

Gymi on lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut suomalainen konsepti. Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja yhteistyömalleja lasten ja nuorten liikunnasta kiinnostuneille. Gymi on myös mukana Liikkuva koulu -hankkeissa niin välineistön ja toiminnallisten kalusteiden kuin täydennyskoulutuksen tarjoajana. Koulutuksia ja kursseja järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi Gymin tiloissa Helsingissä, Espoossa ja Tukholmassa  tai asiakkaan tilauksesta muualla sekä etänä.

Löydät lisää tietoa yhteistyömalleista ja koulutuksista myös Gymi Education sivuilta. Vastaamme mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin sähköpostitse.

Taitoo® -täydennyskoulutusten (kurssikuvaukset alempana tällä sivulla) lisäksi olemme kehittäneet Gymi® franchising -ja lisenssiliiketoimintamallit. Valmiilla toimivalla Gymi-konseptilla, mihin kuuluvat myös uudet toiminnalliset Gymi Furniture -kalusteet ja välineet, on helppo pyörittää omaa Gymi-salia tai Gymi-tunteja omalla salilla ja näin erottua kllpailijoista. Jos olet kiinnostunut uranvaihdoksesta ja oman Gymi-salin pyörittämisestä, olethan yhteydessä. Löydät lisätietoa yrittäjäksi lähtemisestä Franchising-kohdasta alempaa tältä sivulta. Mikäli olet kiinnostunut Gymi-lisenssitunneista omalla salillasi, koululla, päiväkodilla tai muussa julkisessa toiminnassa, olethan yhteydessä sähköpostitse.

 

Kursseja ja täydennyskoulutusta

Järjestämme lyhyitä Taitoo® -täydennyskoulutuksia kasvatus- ja liikunta-alan ihmisille. Kurssit sopivat kaikille, jotka työskentelevät lasten kanssa, oli se sitten päiväkodissa, koulussa, kerhossa, seurassa tai muualla. Kurssilta saa käytännön vinkkejä ja paljon harjoitteita taitojen opettamiseen omassa toimintaympäristössä.

Koulutusten sisältöjen suunnittelija Christina Nurmi on lasten liikunnan ja taidon opettamisen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus taidon valmennuksesta, opettamisesta ja kouluttamisesta. Opettamisen lähtökohtana on lapsen kokonaisvaltainen kehittäminen sekä innostava ja motivoiva liikkeen kehittely.

Kursseja järjestetään tilauksesta etänä, asiakkaan omissa tiloissa tai Gymllä. Pyydä tarjous: education@gymi.fi

Myös räätälöidyt kurssit ovat mahdollisia.

 

KURSSIKUVAUKSET

TAITOO® 1 (1-6v)

Motoristen taitojen kehittyminen alle kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja päiväkoti-ikäisten liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat alle kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Kurssin tärkeinä teemoina ovat liikkumistaidot, välineen käsittelytaidot ja tasapainotaidot sekä temppuratojen rakentaminen. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatuokioissa kuin opetuksen toiminnallistamisessa.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® 2 (7-12v)

Motoristen taitojen kehittyminen kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja 7-12-vuotiaiden liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä ja harjoitteita, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Taitoratojen teemoina ovat luonnollinen liike, parkour, voimistelu, sirkus ja jooga. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatunneilla kuin taukojumpissa tai opetuksen toiminnallistamisessa.

TAITOO® -koulutus on kehitetty vastaamaan opetussuunnitelman mukaisen liikunnanopetuksen haasteisiin ja antamaan työkaluja opetussuunnitelman toteuttamiseen.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Kässärikoulu

TAITOO® Kässärikoulu -kurssilla käydään läpi käsinseisonnan tekniikkaa ja kehonhallinnan harjoitteita käsinseisontaa varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Volttikoulu

TAITOO® Volttikoulu -kurssilla käydään läpi pyörimisliikkeen tekniikkaa ja harjoitteita voltin oppimista varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Puolapuukoulu

TAITOO® Puolapuukoulu -kurssilla opetellaan käyttämään puolapuita monipuolisesti niin leikeissä, voima- ja liikkuvuusharjoittelussa sekä taitotreenissä. Kurssi sopii niin opettajille, ohjaajille ja valmentajille kuin omasta puolapuutreenistä kiinnostuneille. Puolapuu -treeni on superhauskaa, kunhan tietää, mitä puolapuilla voi tehdä!

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® OPS  – opetussuunnitelman mukainen motoristen taitojen opetus – mitä se voi olla?

Miksi luonnollinen liike ja motoristen perustaitojen oppiminen on niin tärkeää lapsen tulevaisuuden kannalta? Kurssilla pohditaan uuden OPS:n mukaista motoristen taitojen ja liikunnan opetusta sekä käydään läpi harjoitteita motoristen taitojen oppimiseen päiväkoti- ja kouluympäristössä.

Kurssin kesto: n. 6 h. Kurssin hinta on 159 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

 

© Gymi 2013