ChristinajaMikaelCyclesininenparkour_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillatytot_cyclekärrynpyöräpojatpuolapuilla_cycleLilli
Slogan

Gymi® Franchising

Kiinnostaako sinua Gymin pyörittäminen? Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti omassa toimipisteessään ketjun tuki takanaan. Gymin toimipiste on liikuntasali, jossa on konseptin mukaiset välineet ja telineet, ja missä pidetään ohjattuja liikuntatunteja Gymin opetussuunnitelman eli käsikirjan mukaisesti. Tarkkaan valittu välineistö mahdollistaa monipuolisen konseptin mukaisen palvelutarjonnan.

Mitä Gymi tarjoaa yrittäjälle?

Ketju tarjoaa yrittäjälle alkukoulutuksen liiketoiminnan eri osa-alueisiin ja tuotteisiin eli tuntisisältöihin sekä jatkokoulutusta. Lisäksi ketju takaa yrittäjälle toimintaan alueellaan yksinoikeuden. Ketju hoitaa ketjumarkkinoinnin.

Ketju antaa yrittäjälle oikeuden konseptin käyttöön ja tarjoaa mm. nettisivuston, markkinointimateriaalit, yhteisen asiakkuuksien hallintajärjestelmän, digitaalisen käsikirjan opetussuunnitelmineen ja satoine videoineen sekä mahdollisuuden monipuoliseen liikunnan alan lisäkoulutukseen.

Sopiva yrittäjä?

Haemme yrittäjäksi henkilöä, jolla on joko kaupallinen, pedagoginen tai liikunnan alan koulutus sekä kokemusta lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta.

Etsimme yrittäjää, jonka kanssa arvomme kohtaavat. Haluamme löytää joukkoomme reippaita, yhteistyökykyisiä ja innostuneita ihmisiä.

Kiinnostaako Gymin perustaminen? Ole yhteydessä, niin kerromme sinulle lisää rekrytointiprosessistamme.

Franchise-yrittäjäksi? Vieläkö mietit?

Tilat, nimi, logo, kotisivut, laitteiden ja ohjelmistojen valinta, talous, riskiarvio, sisustus, viranomaisasiat ja kunnossapito ovat esimerkkejä asioista, joiden tulee ensin olla kunnossa, kun aikoo lähteä yrittäjäksi liikunta-alalla. Kun sali on avattu, vuorossa ovat muun muuassa markkinointia ja hallinnointia koskevat kysymykset ja huoli siitä, että kaikkien haasteiden edessä onkin aivan yksin.

Gymi-yrittäjänä ei tarvitse aloittaa aivan alusta, vaan asiat on jo mietitty valmiiksi. Yksin ei tarvitse olla koskaan.

Olemme apuna koko rakennusvaiheen ajan ja tarjoamme kaikki työkalut, joilla lasten ja nuorten kuntoklubia voidaan pyörittää parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutamme yrittäjän aivan uudenlaisen konseptin ja ainutlaatuisten tuntisisältöjen saloihin. Lisäksi pääset osalliseksi tavaramerkistä, sen olemassa olevasta tunnettuudesta sekä toimivista tuotteista ja sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

MARKKINATUTKIMUS
Teemme huolellisen analyysin markkinatutkimuksista ja arvioimme, mihin Gymi kannattaa perustaa ja mitä muita asioita ottaa huomioon. Autamme myös löytämään sopivat tilat.

LASKELMAT
Teemme taloudellisen arvion yhdessä kanssasi. Teemme yhdessä kannattavuus- ja rahoituslaskelmia. Lisäksi laadimme budjetin ensimmäiselle toimintavuodelle. Tarjoamme apua myös muissa taloudellisissa asioissa.

RAKENNUSTYÖT JA SISUSTUS
Mikäli tilat vaativat remonttia tai rakentamista, konsultoimme sinua tässä. Suunnittelemme salin sisustuksen turvallisuustekijät huomioiden ja autamme oikeiden telineiden ja välineiden tilaamisessa ja asentamisessa. Sisustussuunnitelma laaditaan niin, että se tukee valmiita tuntisisältöjä.

MARKKINOINTI
Tarjoamme valmiita markkinointimateriaaleja franchise-yrittäjän käyttöön ja ohjeistamme toimivan ja hyödyllisen markkinointisuunnitelman tekemisessä sekä sen toteutuksessa.

KOULUTUS JA IT-JÄRJESTELMÄ
Opetamme konseptin mukaisen toiminnan periaatteet ja toimintamallit, tuntisisällöt sekä käytössä olevan asiakkuudenhallintajärjestelmän käytön. Annamme myös myyntiä, taloudenhoitoa, markkinointia, hallinnointia ja salin kunnossapitoa koskevaa ohjausta.

SEURANTA JA TUKITOIMET
Toimintamme kehittyy jatkuvasti. Uusia tuotteita testataan aluksi ketjun toimesta, minkä jälkeen järjestämme tuotekoulutusta yrittäjille. Yhdessä huolehdimme mahdollisten ongelmien ratkaisusta. Gymi on lämminhenkinen yhteisö, missä toinen toisiamme kannustamalla nousemme aina yhden pykälän korkeammalle. Menestys ja liikunnan ilo on yhteinen.

Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti konseptin ja käsikirjan toimintaohjeiden mukaisesti ja sovittuja pelisääntöjä noudattaen. Ketju antaa sovittua tukea ja konseptin yrittäjän käyttöön. Yhteistyöstä Gymi-yrittäjä maksaa sovitun yhteistyömaksun, joka on suuruudeltaan 6-10% alvittomasta liikevaihdosta. Lisäksi yrittäjä maksaa markkinointimaksua, jota käytetään koko ketjun yhteisiin markkinointiin liittyviin toimenpiteisiin. Ketjuun liittymismaksu on 12000 €, mikä maksetaan uuden yrittäjän/yrityksen toimesta vain kerran.

Yrittäjäksi lähteminen vaatii aina pääomaa. Gymi-yrittäjäksi lähtiessäsi alkuinvestoinnin määrää riippuu paljolti toimitilan koosta ja mahdollisesti muistakin tekijöistä. Investointeihin tulee laskea niin hankittavat telineet ja välineet kuin mm. alkumarkkinointi ja käyttöpääoma. Telineiden ja välineiden osuus on 20 000 – 40 000 €, mikä voidaan mahdollisesti rahoittaa leasingillä.

© Gymi 2013