VeetikivillaChristinajaMikaelCyclesininenparkour_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cyclekärrynpyöräpojatpuolapuilla_cycletytot_cycleLilli
Slogan

Yksityistreenit – Gymi PT ja yksityinen perhetunti

Haluaisitko päästä liikkumaan monipuolisesti lastesi kanssa, puolisosi kanssa tai yksin? Monipuolisesti sekä puhtaaseen ja turvalliseen ympäristöön?

Varaa oma yksityistreeni Gymiltä!

  • Gymi PT – ohjattu yksityistreeni 90€/treeni / henkilö tai perhe (max 5 henkeä) (kauden gymiläisen hinta 80€)
  • Yksityinen perhetunti – ilman ohjausta (Gymi Redissä joko Gymi-sali tai Gymi Roof valittavana) 50€/treeni (kauden gymilisen hinta 30€)

Gymin yksityistreenit sopivat kaiken ikäisille (0-99v) ja tasoisille liikkujille. Ohjatussa treenissä voidaan toteuttaa sinun toiveitasi – kaikenlainen kehonpainotreeni on mahdollista: parkouria, voimistelua, volttikoulua, käsinseisontaa, temppujumppaa, voimaa ja liikkuvuutta tai ilma-akrobatiaa (Liinat eivät ole tällä hetkellä käytössä hygieniasyistä mutta tangoilla, puolapuilla ja rengastrapetsilla riittää tekemistä.) Tila on perheesi yksityiskäytössä.

Yksityistreenissä koko tila on perheesi yksityiskäytössä. Siivous tehdään huolellisesti kaikkien vuorojen välissä. Gymillä tarkastetaan myös, ettei salille tulla pienimmissäkään flunssan oireisssa ja että kädet pestään hyvin ennen treeniä ja sen jälkeen. Turvaväleistä ei yksityistunnilla tarvitse kantaa huolta,

Kyselyt ja varaukset sähköpostitse info.redi@gymi.fi – saat sähköpostitse ohjeet varauksen vahvistamiseen ja maksamiseen verkossa.

© Gymi 2013