Veetikivillasininenparkour_cycletytot_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycleLillikärrynpyöräLunarenkailla_cycleChristinajaMikaelCycle
Slogan

Yksityistreenit, Gymi PT ja yksityinen perhetunti

Haluaisitko päästä liikkumaan monipuolisesti lastesi kanssa, puolisosi kanssa tai yksin? Monipuolisesti sekä puhtaaseen ja turvalliseen ympäristöön? Vai olisiko tässä sopiva lahja läheisillesi?

Varaa oma yksityistreeni Gymiltä tai osta lahjakortti!

  • Gymi PT ohjattu yksityistreeni: 90€/treeni / henkilö tai perhe (max 5 henkeä)
  • Yksityinen perhetunti ilman ohjausta: 60€/perhe (max 2 aikuista, 3 lasta)
  • Yksityistreenit ilman ohjausta omalle porukallesi (max 10 henkilöä): 100€
  • Yksityistreenit ohjauksella (max 10 henkilöä): 160€

LAHJAKORTIT VOIT OSTAA KÄTEVÄSTI SHOPISTA.

Gymin yksityistreenit ovat 55 minuutin pituiset monipuoliset Gymi-treenit, jotka sopivat kaikenikäisille (0-99v) ja -tasoisille liikkujille. Ohjatussa treenissä voidaan toteuttaa sinun toiveitasi – kaikenlainen kehonpainotreeni on mahdollista: parkouria, voimistelua, volttikoulua, käsinseisontaa, temppujumppaa, voimaa ja liikkuvuutta tai ilma-akrobatiaa. Tila on perheesi / ryhmäsi yksityiskäytössä.

Löydät joitain vapaita aikoja imoittautumislomakkeesta: Tunnit => Gymi PT tai Yksityinen perhetunti (ilman ohjausta) => ajankohta. Mikäli löydät sopivan ajan, voit tehdä varauksen samantien lomakkeella.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai haluat varata yksityistunnin isommalle porukalle (max 10), ole meihin yhteydessä sähköpostitse info.suurpelto@gymi.fi – katsotaan, mitä aikoja voisi vielä järjestyä ja saat sähköpostitse ohjeet varauksen vahvistamiseen ja maksamiseen verkossa.

 

© Gymi 2013