Lillipojat_cycleVeetikivillaChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cyclesininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cyclekärrynpyörä
Slogan

REDI

Tältä sivulta löytyvät syys- ja kevätkauden lukujärjestykset ja aikataulut niin Gymin, liinasalin kuin Gymi Roofin osalta sekä leirin viikko-ohjelma. Ilmoittautuminen tunneille ja leireille tehdään etukäteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. HUOM! Mukaan voi tulla milloin vain (kesken kauden), jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautumislomake antaa aina oikean hinnan.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta. Tarkista aina lukujärjestyksestä, että olet ilmoittautumassa sopivan ikäryhmän tunnille.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) TAPAHTUMAT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

GYMIN KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta (kokeiluviikon hinnasta), mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla.

HUOM! Kokeilutunneille ilmoittautuminen avataan aina noin yksi viikko ennen kauden alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (sähköisellä omakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

  • koululaisten syyslomalla (vko 42) EI tunteja

 

 

 

Leiriohjelma / esimerkki

 

 

 

© Gymi 2013