ChristinajaMikaelCyclepojat_cyclekärrynpyöräVeetikivillatytot_cyclesininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycleLunarenkailla_cycleLilli
Slogan

REDI

Tältä sivulta löytyvät syys- ja kevätkauden lukujärjestykset ja aikataulut niin Gymin, liinasalin kuin Gymi Roofin osalta sekä leirin viikko-ohjelma. Ilmoittautuminen tunneille ja leireille tehdään etukäteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta. Tarkista aina lukujärjestyksestä, että olet ilmoittautumassa sopivan ikäryhmän tunnille.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) TAPAHTUMAT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

GYMIN KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta (kokeiluviikon hinnasta), mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla.

HUOM! Kokeilutunneille ilmoittautuminen avataan aina noin yksi viikko ennen kauden alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (sähköisellä omakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

** Kauden alussa infotaan tarkemmin kauden kulusta ja siitä, kuinka esimerkiksi pyhät vaikuttavat harjoitusaikoihin.

 

 

Leiriohjelma / esimerkki

 

 

 

© Gymi 2013