ChristinajaMikaelCyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cycleLilliLunarenkailla_cyclekärrynpyöräVeetikivillasininenparkour_cycle
Slogan

Gymi Kirkkonummi

Toimintamme Kirkkonummella on päättynyt. Ilmoitamme heti, kun tiedämme toiminnan jatkumisesta.

Mikäli sinua kiinnostaa Gymin avaaminen Kirkkonummelle tai muualle tai haluat tarjota toimitilaa, olethan yhteydessä franchise(a)gymi.fi 

Mikäli olet kiinnostunut lasten liikunnan koulutuksesta ja Gymi Heimoon liittymisestä, ole yhteydessä education(a)gymi.fi 

******************************************************************************************************************

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset sekä leirien esimerkkiohjelma. 

Ilmoittautuminen tehdään etukäteen nettilomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) AIKUISTEN TUNNIT jne. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi) ja oikeaan ikäryhmään.

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (22€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

 

 

 

 

 

© Gymi 2013