kärrynpyöräLunarenkailla_cycleLillisininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cyclepojat_cycleChristinajaMikaelCycleVeetikivilla
Slogan

HELSINKI

Toimintamme Redin kauppakeskuksessa on päättynyt. Ilmoitamme heti, kun tiedämme toiminnan jatkumisesta Helsingissä.

Mikäli sinua kiinnostaa Gymin avaaminen Helsinkiin tai muualle tai haluat tarjota toimitilaa, olethan yhteydessä franchise(a)gymi.fi 

Mikäli olet kiinnostunut lasten liikunnan koulutuksesta ja Gymi Heimoon liittymisestä, ole yhteydessä education(a)gymi.fi 

*****************************************************************************************************************************************

Tältä sivulta löytyvät syys- ja kevätkauden lukujärjestykset ja aikataulut sekä leirin viikko-ohjelma. Ilmoittautuminen tunneille ja leireille tehdään etukäteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. HUOM! Mukaan voi tulla milloin vain (kesken kauden), jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautumislomake antaa aina oikean hinnan ja paikkatilanteen.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta. Tarkista aina lukujärjestyksestä, että olet ilmoittautumassa sopivan ikäryhmän tunnille.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) TAPAHTUMAT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

GYMIN KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Kauden ensimmäisten viikkojen aikana (kun vielä täysi kausimaksu) maksettu kokeilutunti vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla tai annettujen ohjeiden mukaan netissä.

HUOM! Kokeilutunneille ilmoittautuminen avataan aina noin yksi viikko ennen kauden alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (sähköisellä omakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

 

 

 

 

© Gymi 2013