Lunarenkailla_cyclesininenparkour_cycletytot_cyclekärrynpyöräVeetikivillapojat_cycleLilliChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Gymi Niittykummun aikataulut ja lukujärjestykset

Toimintamme Niittykummussa on päättynyt. Ilmoitamme heti, kun tiedämme toiminnan jatkumisesta Espoossa.

Mikäli sinua kiinnostaa Gymin avaaminen Espooseen tai muualle tai haluat tarjota toimitilaa, olethan yhteydessä franchise(a)gymi.fi 

Mikäli olet kiinnostunut lasten liikunnan koulutuksesta ja Gymi Heimoon liittymisestä, ole yhteydessä education(a)gymi.fi

***************************************************

Tältä sivulta löytyvät syys- ja kevätkauden lukujärjestykset sekä leirin viikko-ohjelma. Ilmoittautuminen tehdään aina etukäteen sähköisellä lomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. HUOM! Mukaan voi tulla milloin vain (kesken kauden), jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautumislomake antaa aina oikean hinnan ja paikkatilanteen.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) TAPAHTUMAT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan tai kauden. Tarkista aina, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun (kaupungille tai muulle maksavalle taholle), on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuminen avataan aina lähempänä kauden alkua, jolloin nähdään, missä ryhmissä on vielä tilaa. Mikäli haluat varmistaa paikkasi jossain ryhmässä, suosittelemme kaudelle ilmoittautumista.

GYMIN KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Kauden ensimmäisten viikkojen aikana (kun vielä täysi kausimaksu) maksettu kokeilutunti vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen loppukaudelle tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla tai annettujen ohjeiden mukaan netissä. Hyvitystä ei tehdä jälkeenpäin rahanpalautuksena.

Ilmoittautumiset (sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

 

 

 

© Gymi 2013