kärrynpyöräpojat_cycleChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cycletytot_cycleVeetikivillapojatpuolapuilla_cycleLillisininenparkour_cycle
Slogan

Ilmoittaudu kevätkauden 2023 ryhmiin!

Tule mukaan hauskaan treeniin! Mukaan voi ilmoittautua milloin vaan, jos ryhmässä on tilaa. Kevätkausi alkaa maanantaina 16.1. Varmista paikkasi haluamassasi ryhmässä!

Gymin tunnit on tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille; jokainen harjoittelee omalla tasollaan tunnista ja ryhmästä riippumatta.

Kaikille tunneille tulee tehdä ilmoittautuminen ennakkoon. Ilmoittautuminen tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan eli esim. syyskaudeksi. Ilmoittautumislomake kertoo sinulle, onko ryhmässä vielä tilaa, ja antaa ajankohtaisen hinnan. Mukaan pääsee aina, jos vain ryhmässä on tilaa.

Ilmoittautumiset tunneille tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lisätietoa tunneista ja lukujärjestyksen löydät tunnit-sivultamme.

KOKEILUTUNNEILLE ilmoittautumisen avaamme mahdollisuuksien mukaan hieman ennen kauden alkamista riippuen siitä, onko ryhmissä tilaa. Tällöin ilmoittaudut ”Tunnit” => ”Kokeilutunti” => ”Syyskausi…”. Muistathan, että ilmoittautumalla kokeilutunnille et varmista paikkaa koko kaudelle ja kokeilutuntisi ajankohta voidaan joutua Gymin toimesta siirtämään.

Voit myös lähettää meille sähköpostia; autamme mielellään sopivien tuntien löytämisessä. Tervetuloa gymiläisten iloiseen joukkoon! #gymiläinen 

Kevätkausi alkaa 16.1.2023. Tervetuloa mukaan hauskaan ja hyödylliseen treeniin!

  

© Gymi 2013