ChristinajaMikaelCyclepojat_cyclesininenparkour_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillapojatpuolapuilla_cycletytot_cycleLillikärrynpyörä
Slogan

Sinustako Gymi-ohjaaja?

KEITÄ ME OLEMME?

Gymin opekaartiin kuuluu mahtava joukko hyviä tyyppejä – on lastentarhanopettajaa, fysioterapeuttia, insinööriä, filosofian maisteria, valmentajaa, valokuvaajaa, ravintola-alan ammattilaista, kaupanalan ihmistä, kulttuurintuottajaa, lähihoitajaa, opiskelijaa, opettajaa… – heitä kaikkia yhdistää aito halu opettaa ja ohjata lapsia ja nuoria ja innostus Gymin ainutlaatuisesta konseptista. Ohjaamme ihania lapsia, nuoria ja aikuisia, joita meillä on kunnia pitää asiakkainamme.

Gymi-tunteja ohjaavat koulutuksemme käyneet ohjaajat, joilla on oikeus käyttää Gymin digitaalista käsikirjaa. Voit toimia itsenäisenä yrittäjänä ja tarjota Gymi-tunteja omalla alueellasi tai hakeutua olemassa olevaan Gymiin töihin. Mikäli sinua kiinnostaa yrittäjänä toimiminen – omalla salilla tai ilman – tutustu myös Gymi Education -sivustoon.

MITÄ NYT?

Haluamme aina löytää hyviä tyyppejä iloiseen joukkoomme! Työn alkamisajankohta saattaa olla piankin, mutta yhtä hyvin vasta myöhemmin – riippuu siitä, mitä sovitaan.

MITÄ TARJOAAME

Tarjoamme osa- tai kokoaikaista työtä, missä pääset koulutusjakson jälkeen itsenäisesti ohjaamaan hallittuja lapsiryhmiä Gymin opetussuunnitelman mukaisesti. Viikkotuntien lisäksi työhön saattaa kuulua koululaisten leiripäivien sekä syntymäpäiväjuhlien ja muiden yksityistilaisuuksien ohjaamista, salin siistinä pitoa ja asiakaspalvelutehtäviä.

Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteisia. Tarkemmista työajoista ja työn alkamisajankohdasta sovitaan kunkin valitun henkilön kanssa erikseen. Työn sisältö ja palkkaus riippuvat valitun henkilön kokemuksesta ja osaamisesta.

Valituille henkilöille annetaan koulutusta tehtäviin.

KETÄ HAEMME?

Hyvä Gymi-ope on sellainen, joka tarttuu tuumasta toimeen – oli asia tai työtehtävä mikä tahansa. Hyvä Gymi-ope on iloinen, positiivinen ja reipas tyyppi, jolla on kärsivällisyyttä hankalissakin tilanteissa. Gymi-ope on jämäkkä ja pystyy hoitamaan vaikeatkin ryhmän hallintaan liittyvät tilanteet. Ryhmä kuin ryhmä pysyy hänellä hallinnassa, ja häneltä löytyy työkaluja erilaisten lasten kohtaamiseen. Gymi-ope ohjaa nimenomaan ihmisiä – puhumme mielummin ihmisen ohjaajasta kuin liikunnan ohjaajasta. Kyse on ihmisten kanssa olemisesta ja viihtymisestä ja heille liikuntataitojen opettamisesta. Gymi-ope on aina valmis oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan. Hän haluaa puhaltaa yhteen hiileen muun porukan kanssa, vaikka viihtyykin itsenäisessä ohjaustyössä. Gymi-opelle sopii ilta- ja viikonloppupainotteinen työ.

Gymi-opelta ei vaadita tiettyä tutkintoa, mutta hyviä lähtökohtia voivat olla mm. liikunta-alan tai pedagogiset opinnot. Tärkeintä on kuitenkin olemassa oleva taito ohjata lapsiryhmiä ja nuoria. Kokemus liikunta-alalta (voimistelusta, parkourista, sirkuksesta, akrobatiasta, joogasta) ja asiakaspalvelusta sekä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) ovat aina plussaa.

KIINNOSTUITKO VAI TIEDÄTKÖ KAVERIN, JOKA OLISI JUURI OIKEA TYYPPI HOMMAAN?

Ota yhteyttä: rekry@gymi.fi 

VAI HALUATKO OMISTAA OMAN GYMIN HELSINGISSÄ, ESPOOSSA TAI MUUALLA PÄIN SUOMEA TAI KIINNOSTAAKO SINUA PITÄÄ GYMI-TUNTEJA ITSENÄISENÄ YRITTÄJÄNÄ TAI OMALLA SALILLASI? Ota yhteys rekry@gymi.fi 

 

 

© Gymi 2013