sininenparkour_cyclekärrynpyöräpojatpuolapuilla_cycleLillipojat_cycletytot_cycleChristinajaMikaelCycleVeetikivillaLunarenkailla_cycle
Slogan

Varaa synttärit tai muu yksityistilaisuus!

 

        

HUOM! Gymi-synttärit ovat aina yksityistilaisuus, ja tilat pidetään Gymin toimesta siisteinä. Voit valita seurueesi koon mukaiset juhlat: max 10 / max 18 tai enemmän.

GYMI WARRIOR- VAI PARKOUR-BILEET? JUMPPAA VAI AKROBATIAA? SIRKUSTEMPPUJA VAI ILMAJOOGAA?

Gymillä pääsee viettämään hauskoja juhlia omalla kaveriporukalla. Tila on varattu ainoastaan juhlijoiden käyttöön, ja juhlan ohjaa Gymi-ope. Juhlan teeman voi valita sankarille ja juhlaporukalle sopivaksi, kaikille löytyy jotakin kivaa tekemistä! Parkouria, ninjatreeniä, voimistelua, sirkusta, temppurataa tai vaikkapa tankotanssia tai ilma-akrobatiaa. Juhlia voi järjestää niin perheen pienimmille, teineille kuin aikuisillekin. Perheen pienimmät juhlivat tietenkin mielikuvitusmaailmoissa kuten temppuilen viidakossa tai sirkuksessa.

Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että palaute Gymillä järjestetyistä juhlista on ollut yltiöpäisen positiivista. Kouluarvosanaksi on tullut kaikilta 9,5 -10+. Kiitos palautteen antajille. Parasta juhlissa on se, että juhlijoilla on oma rauha ja juhlan ohjaa innostavissa tiloissa iloinen Gymi-ope.

Varaa ajoissa omat juhlasi! Lisätietoja löydät juhla-sivultamme. Kyselyt ja varausohjeet sähköpostitse. Mikäli löydät sopivan juhla-ajan ilmoittautumislomakkeesta (Tapahtumat => Gymi Synttärit => ajankohta), voit vahvistaa juhla-aikasi samantien. Lomakkessa olevat ajat ovat yleensä 1,5 tunnin mittaisia ja max 10 henkilön tilaisuuksia, joita voidaan mahdollisesti jälkeenpäin muuttaa 2 tunnin mittaisiksi ja/tai suuremmalle juhlijajoukolle. Jos et löydä lomakkeesta sopivaa aikaa, ole yhteydessä sähköpostitse.

Päivitetyn hinnaston löydät aina kunkin toimipisteen omasta hinnastosta ylävalikosta. Gymi-juhlia pääsee viettämään Espoossa.

© Gymi 2013