Lillipojatpuolapuilla_cyclekärrynpyöräsininenparkour_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cycletytot_cycleChristinajaMikaelCycleVeetikivilla
Slogan

Synttärit tai muut yksityistilaisuudet Espoossa

      

HUOM! Gymi-synttärit ovat aina yksityistilaisuus, ja tilat pidetään Gymin toimesta siisteinä. Voit valita seurueesi koon mukaiset juhlat: max 10 / max 18 tai enemmän.

GYMI WARRIOR- VAI PARKOUR-BILEET? JUMPPAA VAI AKROBATIAA? SIRKUSTEMPPUJA VAI ILMAJOOGAA?

Gymillä pääsee viettämään hauskoja juhlia omalla kaveriporukalla. Tila on varattu ainoastaan juhlijoiden käyttöön, ja juhlan ohjaa Gymi-ope. Juhlan teeman voi valita sankarille ja juhlaporukalle sopivaksi, kaikille löytyy jotakin kivaa tekemistä! Parkouria, Gymi Warrior -treeniä, voimistelua, sirkusta, temppurataa tai vaikkapa tankotanssia tai ilma-akrobatiaa. Juhlia voi järjestää niin perheen pienimmille, teineille kuin aikuisillekin. Perheen pienimmät juhlivat tietenkin mielikuvitusmaailmoissa kuten temppuilen viidakossa tai sirkuksessa.

Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että palaute Gymillä järjestetyistä juhlista on ollut yltiöpäisen positiivista. Kouluarvosanaksi on tullut kaikilta 9,5 -10+. Kiitos palautteen antajille. Parasta juhlissa on se, että juhlijoilla on oma rauha ja juhlan ohjaa innostavissa tiloissa iloinen Gymi-ope.

Varaa ajoissa omat juhlasi! Lisätietoja löydät juhla-sivultamme. Kyselyt ja varausohjeet sähköpostitse. Mikäli löydät sopivan juhla-ajan ilmoittautumislomakkeesta (Tapahtumat => Gymi Synttärit => ajankohta), voit vahvistaa juhla-aikasi samantien. Lomakkessa olevat ajat ovat kaikki 1,5 tunnin mittaisia ja max 10 henkilön tilaisuuksia, joita voidaan jälkeenpäin muuttaa 2 tunnin mittaisiksi ja/tai suuremmalle juhlijajoukolle. Jos tiedät jo alunperin haluavasi pidemmät ja/tai isommat juhlat, ole meihin yhtedessä jo ennen varauksen vahvistamista lomakkeella.

Päivitetyn hinnaston löydät aina kunkin toimipisteen omasta hinnastosta ylävalikosta. Gymi-juhlia pääsee viettämään Espoossa ja Torniossa.

© Gymi 2013