pojat_cyclekärrynpyöräsininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycleVeetikivillatytot_cycleLilliLunarenkailla_cycleChristinajaMikaelCycle
Slogan

Gymin liikunnallisia päiväleirejä järjestetään koululaisten loma-aikoina.

Tee ilmoittautuminen leirille sähköisellä lomakkeella: Valitse Leirit ja kurssit => Gymi Camp leiriviikko (tai esim. 4 päivää) => ajankohta.

Kokopäiväleirin lisäksi on usein mahdollista ilmoittautua myös puolipäiväleirille (9-12 tai 13-16) tai 1-4 päivälle (riippuen viikosta). Ensiksi paikat täytetään kuitenkin koko leirille ilmoittautuneilla. Löydät saatavilla olevat leirit ja vapaat paikat ilmoittautumislomakkeesta.

Gymin leiri on liikuntaleiri, sporttileiri, parkourleiri, temppuleiri, sirkusleiri, akrobatialeiri, voimisteluleiri…

Gymi järjestää monipuolisia LIIKUNNALLISIA PÄIVÄLEIREJÄ 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille koulujen loma-aikoina. Lyhytkestoisempia TREENILEIREJÄ tai workshoppeja järjestetään myös 12-16-vuotiaille nuorille sekä aikuisille. Leirit sopivat kaikille taitotasoon katsomatta. Ohjelmaa eriytetään jokaiselle leiriläiselle sopivaksi.

Leirit pidetään Gymin tiloissa, missä monipuolinen ja mielekäs liikunta on mahdollista. Inspiroiva ympäristö ruokkii myös luovuutta niin liikkeessä kuin leikissäkin.

Gymi Camp -kokopäiväleirillä  on ohjattua ohjelmaa n. klo 9.30-15 päivittäin. Gymille voi kuitenkin yleensä saapua jo aiemmin ja viipyä pidempään. Varmista aikataulut omasta toimipisteestäsi! Työssä käyville vanhemmille Gymin leirit ovat siis myös luotettava lastenhoitopaikka.

Gymin leireillä ryhmät ovat pieniä ja toiminta iloista ja rennon reipasta. Leirille otetaan maksimissaan 12-20 lasta riippuen toimipaikasta ja ohjaajamäärästä. Gymin leireillä ei ainoastaan leireillä vaan opitaan myös taitoja turvallisessa ympäristössä. Turvallisen ilmapiirin luovat Gymi-opet, koulutetut ohjaajat, jotka huolehtivat lapsista koko leiripäivän ajan.

Leiriohjelmaan kuuluu telinevoimistelua, parkouria, Gymi Warrior -rataa, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, ilma-akrobatiaa ja sirkusta sekä rentoutumisharjoituksia. Lisäksi säiden mukaan liikutaan ulkona. Toiveista riippuen ohjelmassa voi olla kirkonrottaa, kymmentä tikkua laudalla, puistoleikkejä, pulkkamäkeä, skuuttausta, slackline-taiturointi, kaupunkisotaa ja erilaisia lempileikkejä. Jokaisen päivään mahtuu niin vapaata leikkiä uusien leirikavereiden kanssa kuin toiminnallisia tuokioita ja lepohetki. Majojen rakentelu Gymillä on leiriläisten lempipuuhaa!

Leiriviikkoon kuuluu myös viikosta ja lasten toiveista riippuen mm. Leiri-Olympialaiset. Leireillä on nähty myös innokkaita Gymi-diskoon osallistujia, käsityökerhoja tai Gymi-elokuvien tekijöitä. Mielikuvitus on rajana, kun pääsemme treenaamaan ja viettämään aikaa yhdessä.

Leiripäivän aikana syödään oma lounas ja välipala. Varmistuaksemme jokaisen leiriläisen riittävästä energian saannista leiripäivän aikana, saa jokainen leiriläinen tuoda mukanaan mieluisat eväät. Gymillä on jääkaappi sekä mikroaaltouuni leiriläisten käyttöön. Gymille on myös mahdollista tilata ruokaa. Yhteinen lounastauko on mukava sosiaalinen tapahtuma, joka hetkeksi rauhoittaa liikunnallisen päivän.

Leiriohjelmassa on:

  • Parkouria ja freerunningia
  • Telinevoimistelua ja temppuja
  • Akrobatiaa niin ilmassa kuin maassa
  • Sirkusta
  • Joogaa
  • Leikkejä
  • Pelejä

Gymi Camp -liikuntaleirillä harjoitellaan kuperkeikkoja, käsinseisontaa, voltteja, keskittymistä jooga-liikkeisiin, jonglöörausta, pari- ja ilma-akrobatiaa, seinäjuoksua, kieppejä, kärrynpyöriä, monkey-hyppyjä… – siis temppuja, voimistelua, parkouria ja akrobatiaa, kukin omalla tasollaan. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita.

Monipuoliset liikuntatunnit leirin aikana kehittävät motorisia taitoja sekä kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Harjoitukset radalla kehittävät ennen kaikkea tasapainoa ja koordinaatiota. Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy aina mielekästä tekemistä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi Gymillä panostetaan yhteishengen luomiseen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen, joten leikimme paljon!

Leiriviikon aikana opitaan myös rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Jokapäiväinen rentoutumishetki on yksi lasten ehdottomista suosikeista.

Sporttisella leirillä on hyvä liikkua tavallisissa liikuntavaatteissa ja sisätiloissa paljain jaloin. Ulko- ja sisäliikuntaan tulee varata aina erikseen omat vaatteet.

Leirejä pidetään koululaisten:

* HIIHTOLOMALLA

* KESÄLOMALLA

* SYYSLOMALLA

* JOULULOMALLA

Leirille voi osallistua erillisiksi päiviksi tai koko viikoksi – tai vaikka useammaksikin viikoksi. Ilmoittautuminen leireille avataan aina aluksi koko viikoksi, ja vasta kun nähdään paikkatilanne, avataan ilmoittautuminen myös 1-4 päivälle ja mahdolliselle puolipäiväleirille (9-12 tai 13-16). Tarkista aina ennakkoon yksittäisille päiville ilmoittautuessasi, että tilaa on juuri haluamillasi päivillä.

Ilmoittautumiset ovat käynnissä. Tee ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella!

Blogi-juttua Gymin tunneista ja leireistä: Valeäiti

Miksi Gymin leirille?

Aikuisten suusta:

– Gymillä turvallinen ope huolehtii lapsista koko päivän ajan. Ryhmät ovat sopivan kokoisia, jolloin opella on aikaa jokaiselle lapselle.

– Gymin leireillä ei vain olla vaan saadaan liikunnanopetusta ja opitaan taitoja. Se on palkitsevaa.

– Leirin ohjelma on selkeä ja luo lapsellekin turvaa. Ohjelmaan mahtuu kuitenkin mukavasti yllätyksiä ja tilaa lasten toiveille. Gymi-leireihin ei kyllästy.

– Kaikki ohjaajat on ollut ihan mahtavia!

Lasten suusta:

– Gymin leirillä on hauskaa, koska saa opetella uusia temppuja, mutta kuitenkin saa levätä ja vaikka nukkua paksuilla matoilla, kun on päivän lepohetki.

– Parasta on, kun saa hyppiä hyppiksellä trampparadalla.

– No Ninja-rata tietty! (parasta)

– Ihanaa, kun aina saa uusia kivoja kavereita. Viimeeksi leikittiin heppaleikkejä aina vapaa-ajalla.

– Parasta on, kun isot leiriläiset lähtee mukaan ninjaleikkeihin!

– Ulkoilu puistossa oli hauskaa. Saatiin kokeilla opittuja parkour-temppuja ulkona. Tykkäsin myös volttikoulusta, koska halusin oppia voltin.

** tarkista kunkin Gymin ajankohtaista-sivuilta aikataulut myös nuorten treenileirien ja aikuisten leirien osalta. Leirejä järjestetään Helsingissä ja Espoossa.

Leiriohjelma esimerkki

Narinkkatori

© Gymi 2013