kärrynpyöräChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycleLillisininenparkour_cycleVeetikivillapojat_cycletytot_cycleLunarenkailla_cycle
Slogan

Gymi® Heimo – tavoitteena hyvinvointi ja vapaus

 • liikettä, tasapainoa, hyvinvointia, oppimisen iloa

Gymin lämminhenkisessä perheessä halutaan menestyä yhdessä!”

Haluatko sinäkin ohjata laadukkaita Gymi® -tunteja opetussuunnitelmamme mukaisesti ja kattavan materiaalin avulla?  Gymi®  -heimoon liittyessäsi saat koulutuksen, tuntimallit ja sisällöt, tukea ja verkoston, ja voit ohjata tai kouluttaa saamiesi työkalujen ja tuen avulla missä päin maailmaa tahansa. Voit toimia omassa fyysisessä tilassa tai ilman omaa toimitilaa.

Koulutus, valmis tavaramerkki, markkinointimateriaalit, logo, digitaalinen koulutus- ja materiaalialusta, tuki ja kannustava verkosto ovat avaimia elämänmuuutokseen. Heimojäsenyys vai partneriksi? Jatka lukemista, niin saat tietää lisää.

Järjestämme webinaareja, missä esittelemme koulutussisältöjä ja heimon toimintamallin. Lisäämme uusia ajankohtia niiden selvittyä.  Ilmoittaudu mukaan kuulemaan lisää ja keskustelemaan!

WEBINAARIT 2024

• Ilmoittelemme taas uusista webinaareista ja tapahtumista.

Toivottavasti näemme pian! Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse: education(a)gymi.fi 

Löydät lisätietoa myös englanninkielisiltä sivuiltamme www.gymieducation.com.

 

GYMI-HEIMO

Gymi perustettiin vuonna 2008 kun haluttiin luoda vaihtoehto urheiluseuratoiminnalle, joka hyvin usein on kilpailullista ja  suorituskeskeistä. Meidän mielestä liikunnan tulee olla kaikille hauskaa ja leikkimielistä.  Tavoitteet saavutetaan helpommin kun tekeminen tapahtuu läsnäolon ja ilon kautta. Iän mukaisilla innostavien metodien, tarinallisten tuntisuunnitelmien ja holistisen opetussuunnitelman avulla lapset pääsevät keskiöön ja kukoistamaan. Kun tasapaino, koordinaatio, voima ja liikkuvuus kehittyvät, edistetään samalla myös itsetuntemuksen, tietoisuuden ja hyvinvoinnin lisäämistä.

Haluamme jakaa tietotaitoamme ja toteutimme opetussuunnitelmamme, tuntisuunnitelmat ja ohjeet auttamaan opettajia / ohjaajia ja lapsia. Heimolaiset ovat niitä, jotka haluavat hyödyntää koulutusta ja materiaaleja luodakseen omanlaisen elämän Gymi-ohjaajana tai partnerina heimossa. Jaamme heimolaisille myös oikeudet rekisteröityyn tavaramerkkiin sekä markkinointimateriaaliin.

Liittymällä Gymi-heimoon pääset osaksi iloista läsnäolevaa liikettä ja koulutusta, jotain hyvin tarpeellista tämän päivän liian paljon istuvassa yhteiskunnassa.

 

MAHDOLLISUUTESI HEIMOSSA

Voit aloittaa heimon jäsenenä tai hakea Gymi-partneriksi.

 • Heimon jäsen on osa yhteisöä ja opettaa Gymi-tunteja omassa toimintaympäristössään.
 • Heimon partneri on oman ryhmänsä tai alaheimon kouluttaja ja koordinaattori ja pitää huolen jäsenistään, järjestää kokoontumisia ja tapahtumia.
 • Heimon jäsenestä voi tulla partneri myöhemmässäkin vaiheessa.

 

GYMI-HEIMON JÄSEN

Liittymällä Gymi-heimoon  jäsenenä saat työkalut, joiden avulla pystyt toimimaan lasten liikunnan ohjaajana. Voit jo olla liikunnanohjaaja tai opettaja ja haluat syventää osaamistasi ja keskittyä uudenlaiseen toimintaan tai voi olla, ettei sinulla vielä ole kokemusta lasten tuntien ohjaamisesta mutta jokin tässä vetää puoleensa ja haluat muuttaa elämääsi ja tehdä merkityksellistä työtä.

MIKSI HALUAISIN GYMI-HEIMON JÄSENEKSI?

 • Rakastan vapautta ja haluan olla vapaa suunnittelemaan omat aikatauluni.
 • Haluan hankkia elantoni omilla ehdoillani – joskus vähemmän on enemmän.
 • Haluan tehdä jotain merkityksellistä ja koen, että lasten hyvinvoinnin edistäminen on kutsumukseni.
 • Haluan olla sellaisen yhteisön jäsen, jonka tarkoitus on edistää lasten hyvinvointia – ja omaani.

MISSÄ JA MITEN VOIN OHJATA JA OPETTAA LISENSOITUNA GYMI-HEIMON JÄSENENÄ?

Voit opettaa Gymi-tunteja päiväkodeissa, kouluissa, kerhoissa ja seuroissa, hotelleissa ja kuntokeskuksissa, tai missä tahansa haluat opettaa. Sinä päätät milloin, missä ja kuinka paljon opetat.

 

LUPA OPETTAA – KOULUTUS, OPETUSSUUNNITELMA JA TUNTISISÄLLÖT

Kun sinusta tulee lisensoitu Gymi-heimon jäsen, saat oikeuden opettaa Gymi-tunteja ja liikuntahetkiä joko ilman erityisvälineitä tai välineillä.

Heimon jäsenenä saat työkalut, minkä avulla pääset edistämään lasten terveyttä ja hyvinvointia, keskittymiskykyä ja oppimista omassa toimintaympäristössäsi – Gymi-tyyliin.

Työkalusettiisi kuuluu:

 • Saat alkukoulutuksen
  • miten ohjata ja opettaa lapsiryhmää ja seurata opetussuunnitelmaa ja ohjeita
  • miten arvioida lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista tasoa
  • miten edistää sisäistä motivaatiota ja innostaa liikkeeseen ja oppimiseen – liikkeen avulla oppiminen

 

 • Saat pääsyn digitaaliseen Gymin käsikirjaan, opetussuunnitelmaan ja sisältöihin:
  • satoja videoita ja harjoitteita sekä kirjallinen opetussuunnitelma ja tuntisisällöt, jotka ohjaavat sinua askel kerrallaan tehden ohjaamisesta helpompaa ja hauskempaa.

 

 • Saat Gymin tavaramerkin käyttöösi markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

 • Saat markkinointi ohjeistuksen ja pääsyn markkinointimateriaaliin
  • opit kuinka parhaiten lähestyä asiakasta

 

 • Saat omat tunnuksesi, joiden avulla ohjeet ja sisällöt kulkevat mukanasi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

 • Olet yhteydessä muihin heimolaisiin ja saat tukea yhteisöstä. Lisäksi pääset osallistumaan säännöllisiin tapaamisiin ja tapahtumiin, joita Gymin heimopartneri järjestää. 

 

Viiden vuoden heimojäsenyys sisältää:

 • koulutuksen (arvo 5000€)
 • rajoittamattoman käyttöoikeuden sisältöön (arvo 4500€)
 • oikeuden käyttää brändiä, tavaramerkkiä ja markkinointimateriaalia (arvo 10000€)
 • osallisuuden heimoyhteisössä (mittaamaton)
 • Nyt koko viiden vuoden jäsenyys koulutuksella ja sisällöillä 7500€

Heimojäsenyyden uusiminen viisivuotisen jäsenyyden jälkeen sen hetkisen hinnaston mukaan. Jäsenyyden uusiminen vuonna 2024 on 4500€.

Hyvinvointi- ja liikunta-ala sekä koulutusala ovat molemmat kasvavia aloja. Ihmiset etsivät tasapainoa ja hyvinvointia myös lapsilleen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä päiväkodissa, koulussa, iltapäiväkerhossa, seuratoiminnassa, matkailualalla tai monessa muussa paikassa. Tule mukaan heimoomme ja vie hauska liike sinne, missä lapset ovat. Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka!

 

OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN JOKO S-POSTITSE tai soita: +358 45 3245 888

Tule mukaan suomenkieliseen webinaariin kuulemaan lisää!

 

GYMIN HEIMOPARTNERI

Liittymällä Gymi-heimoon partnerina saat työkalut, joiden avulla toimit kouluttajana ja koordinaattorina.  Saatat jo olla kokenut kouluttaja tai tiimin vetäjä tai saattaa olla, ettei sinulla vielä ole kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta koet vastustamatonta vetoa heimon suuntaan ja haluat tehdä elämänmuutoksen ja tehdä merkityksellisiä asioita tässä maailmassa.

MIKSI HALUAISIN GYMIN HEIMOPARTNERIKSI?

 • Rakastan vapautta ja haluan olla vapaa suunnittelemaan omat aikatauluni.
 • Haluan hankkia elantoni omilla ehdoillani – joskus vähemmän on enemmän.
 • Haluan tehdä jotain merkityksellistä ja koen, että lasten hyvinvoinnin edistäminen on kutsumukseni.
 • Haluan olla sellaisen yhteisön jäsen, jonka tarkoitus on edistää lasten hyvinvointia – ja omaani.
 • Rakastan ihmisten keräämistä yhteen, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, tapahtumien järjestämistä, kouluttamista ja valmentamista, toisten ihmisten tukemista heidän tavoitellessa tavoitteitaan.

 

 MISSÄ JA MITEN VOIN TOIMIA GYMIN HEIMOPARTNERINA?

Gymin heimopartnerina valitset oman alaheimosi tai ryhmäsi kielen ja kokoat ihmisiä ryhmääsi maailmanlaajuisesti. Mitään maantieteellisiä rajoja ei aseteta. Solmit heimon jäsenyyssopimuksia, koulutat heimolaisiasi, järjestät tapahtumia ja kokoontumisia, promoat heimoa ja ryhmääsi ja rekrytoit uusia jäseniä. Voit valita tehdä kaiken tämän verkossa tai järjestää joitakin kokoontumisia myös ihan livenä fyysisessä paikassa missä tahansa pain maailmaa. Suunnittelet omat aikataulusi.

Kun löydät uuden heimon jäsenen ja solmit hänen kanssaan sopimuksen, laskutat tässä kohtaa häneltä heimon jäsen-/koulutusmaksun. Maksat tästä Gymi Groupin kanssa tekemäsi sopimuksen mukaisen yhteistyömaksun Gymi Groupille eli konseptin ja tavaramerkin haltijalle.

Jotta voit menestyä Gymin heimopartnerina, kumppanuus alkaa koulutuksella, jonka Gymi Group järjestää. Gymi Group antaa sinulle myös työkaluja, jotka mahdollistavat tehtäväsi Gymin heimopartnerina. Gymi Group on myös tukenasi ja järjestää vuosittaisia tapahtumia  partnereille.

 

MITEN PÄÄSTÄ GYMIN HEIMOPARTNERIKSI?

Hyvin menneen haastattelun jälkeen sinut voidaan hyväksyä Gymin heimopartneriksi, jonka jälkeen saat koulutuksen ja työkalut tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Saat myös tunnukset digitaaliselle koulutusalustalle, mistä löytyy koulutusmateriaalit, sisällöt, ohjeet, markkinointimateriaalit ja erityismateriaali heimopartnereille. Voit hakea Gymi heimopartneriksi joko heimojäsenyytesi aikana tai suoraan ilman aiempaa jäsenyyttä.

 

Gymin heimopartnerimaksut – koulutus ja yhteistyö:

1) 10 000€ aloitusmaksu ja 50% royalty jäsenyyksien myynnistä / liikevaihdosta

2) 20 000€ aloitusmaksu ja 40% royalty jäsenyyksien myynnistä / liikevaihdosta

3) 50 000€ aloitusmaksu ja 15% royalty jäsenyyksien myynnistä / liikevaihdosta

* Sinä itse päätät, minkä maksumallin valitset.

 

Hyvinvointi- ja liikunta-ala sekä koulutusala ovat molemmat kasvavia ihmisten etsisessä tasapainoa ja hyvinvointia sekä vaihtoehtoisia tapoja kouluttautua ja elättää itseään.  Tule mukaan heimoomme ja vie hauska liike ja koulutus sinne, missä sitä tarvitaan. Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka!

 

OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN JOKO S-POSTITSE tai soita: +358 45 3245 888

 Tule mukaan suomenkieliseen webinaariin kuulemaan lisää!

  

VAIHTOEHTO: GYMI OPPIMISKESKUKSEN AVAAMINEN

On olemassa myös vaihtoehto avata Gymin oppimiskeskus. Kun heimon jäsen tai heimopartneri etenee oman tilan haltuunottoon ja oppimiskeskuksen avaamiseen, puhumme franchisesopimuksesta. Keskus voidaan avata joko vaikkapa päiväkodin, sairaalan tai koulun sisään tai itsenäisenä yksikkönä omaan liiketilaan.

Kun heimolainen ottaa keskuslisenssin eli allekirjoittaa franchisesopimuksen, hän saa kaikkien edellämainittujen heimolaisen etujen lisäksi liiketoiminnalista koulutusta ja konsultointia, tilan suunnittelun ja oman toimitilan tuomat edut.

Franchisesopimus tuo mukanaan  lisäsisältöjä ja materiaaleja sekä ohjeistusta oman keskuksen pyörittämiseen.

© Gymi 2013