Veetikivillapojatpuolapuilla_cyclekärrynpyörätytot_cycleLilliChristinajaMikaelCyclepojat_cyclesininenparkour_cycleLunarenkailla_cycle
Slogan

 

Gymi® ja koulutus

Gymi on lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut suomalainen konsepti. Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja yhteistyömalleja lasten ja nuorten liikunnasta kiinnostuneille. Gymi on myös mukana Liikkuva koulu -hankkeissa niin välineistön ja toiminnallisten kalusteiden kuin täydennyskoulutuksen tarjoajana. Koulutuksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi Gymin tiloissa Helsingissä, Espoossa ja Tukholmassa  tai asiakkaan tilauksesta muualla sekä etänä. Myös räätälöidyt koulutukset ovat mahdollisia.

Löydät lisää tietoa yhteistyömalleista ja koulutuksista tältä sivulta. Vastaamme mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin sähköpostitse.

TAITOO® -täydennyskoulutusten (kurssikuvaukset alempana tällä sivulla) lisäksi olemme kehittäneet franchising -ja lisenssiliiketoimintamallit. Valmiilla toimivalla Gymi-konseptilla, mihin kuuluvat myös uudet toiminnalliset Gymi Furniture -kalusteet ja välineet, on helppo pyörittää omaa Gymi-salia tai Gymi-tunteja omalla salilla ja näin erottua kllpailijoista. Jos olet kiinnostunut uranvaihdoksesta ja oman Gymi-salin pyörittämisestä, olethan yhteydessä. Löydät lisätietoa yrittäjäksi lähtemisestä Franchising-kohdasta alempaa tältä sivulta. Mikäli olet kiinnostunut Gymi-lisenssitunneista omalla salillasi, koululla, päiväkodilla tai muussa julkisessa toiminnassa, olethan yhteydessä sähköpostitse.

 

TAITOO® -koulutus / täydennyskoulutus

Järjestämme lyhyitä TAITOO® -täydennyskoulutuksia kasvatus- ja liikunta-alan ihmisille. Kurssit sopivat kaikille, jotka työskentelevät lasten kanssa, oli se sitten päiväkodissa, koulussa, kerhossa, seurassa tai muualla. Kurssilta saa käytännön vinkkejä ja paljon harjoitteita taitojen opettamiseen omassa toimintaympäristössä.

Koulutusten sisältöjen suunnittelija Christina Nurmi on lasten liikunnan ja taidon opettamisen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus taidon valmennuksesta, opettamisesta ja kouluttamisesta. Opettamisen lähtökohtana on lapsen kokonaisvaltainen kehittäminen sekä innostava ja motivoiva liikkeen kehittely.

 

Kursseja järjestetään tilauksesta etänä, asiakkaan omissa tiloissa tai Gymllä. Pyydä tarjous: education@gymi.fi

 

KURSSIKUVAUKSET

TAITOO® 1 (1-6v)

Motoristen taitojen kehittyminen alle kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja päiväkoti-ikäisten liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat alle kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Kurssin tärkeinä teemoina ovat liikkumistaidot, välineen käsittelytaidot ja tasapainotaidot sekä temppuratojen rakentaminen. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatuokioissa kuin opetuksen toiminnallistamisessa.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® 2 (7-12v)

Motoristen taitojen kehittyminen kouluikäisillä (perusteet) – käytännön työkaluja 7-12-vuotiaiden liikuttajille

Kurssilla opetellaan kehittelemään erilaisia ”motoriikkaratoja”, jotka motivoivat kouluikäistä lasta. Kurssilla painotetaan nimenomaan käytännön tehtäviä ja harjoitteita, jotka pohjataan pieneen teoriaosuuteen. Taitoratojen teemoina ovat luonnollinen liike, parkour, voimistelu, sirkus ja jooga. Kurssilta jokainen saa valmiita harjoitteita, jotka ovat omassa toimintaympäristössä toteutettavissa. Harjoitteet ja liikemallit toimivat niin liikuntatunneilla kuin taukojumpissa tai opetuksen toiminnallistamisessa.

TAITOO® -koulutus on kehitetty vastaamaan opetussuunnitelman mukaisen liikunnanopetuksen haasteisiin ja antamaan työkaluja opetussuunnitelman toteuttamiseen.

Kurssin kesto: n. 3 h. Kurssin hinta on 89 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Kässärikoulu

TAITOO® Kässärikoulu -kurssilla käydään läpi käsinseisonnan tekniikkaa ja kehonhallinnan harjoitteita käsinseisontaa varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Volttikoulu

TAITOO® Volttikoulu -kurssilla käydään läpi pyörimisliikkeen tekniikkaa ja harjoitteita voltin oppimista varten. Kurssilta saa mukaansa tietoa ja harjoitteita käytettäväksi työssään tai omassa treenissään.

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® Puolapuukoulu

TAITOO® Puolapuukoulu -kurssilla opetellaan käyttämään puolapuita monipuolisesti niin leikeissä, voima- ja liikkuvuusharjoittelussa sekä taitotreenissä. Kurssi sopii niin opettajille, ohjaajille ja valmentajille kuin omasta puolapuutreenistä kiinnostuneille. Puolapuu -treeni on superhauskaa, kunhan tietää, mitä puolapuilla voi tehdä!

Kurssin kesto: n. 2 h. Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

TAITOO® OPS  – opetussuunnitelman mukainen motoristen taitojen opetus – mitä se voi olla?

Miksi luonnollinen liike ja motoristen perustaitojen oppiminen on niin tärkeää lapsen tulevaisuuden kannalta? Kurssilla pohditaan uuden OPS:n mukaista motoristen taitojen ja liikunnan opetusta sekä käydään läpi harjoitteita motoristen taitojen oppimiseen päiväkoti- ja kouluympäristössä.

Kurssin kesto: n. 6 h. Kurssin hinta on 159 € / osallistuja (sisältäen arvonlisäveron).

 

Franchising

Kiinnostaako sinua Gymin pyörittäminen? Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti omassa toimipisteesään ketjun tuki takanaan. Gymin toimipiste on liikuntasali, jossa on konseptin mukaiset välineet ja telineet. Välineistö mahdollistaa monipuolisen konseptin mukaisen palvelutarjonnan.

Mitä Gymi tarjoaa yrittäjälle?

Ketju tarjoaa yrittäjälle alkukoulutuksen liiketoiminnan eri osa-alueisiin ja tuotteisiin eli tuntisisältöihin sekä jatkokoulutusta. Lisäksi ketju takaa yrittäjälle toimintaan alueellaan yksinoikeuden. Ketju hoitaa ketjumarkkinoinnin.

Ketju antaa yrittäjälle oikeuden konseptin käyttöön ja tarjoaa mm. nettisivuston, markkinointimateriaalit, yhteisen asiakkuuksien hallintajärjestelmän sekä mahdollisuuden monipuoliseen liikunnan alan lisäkoulutukseen.

Sopiva yrittäjä?

Haemme yrittäjäksi henkilöä, jolla on joko kaupallinen, pedagoginen tai liikunnan alan koulutus sekä kokemusta lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta.

Etsimme yrittäjää, jonka kanssa arvomme kohtaavat. Haluamme löytää joukkoomme reippaita, yhteistyökykyisiä ja innostuneita ihmisiä.

Kiinnostaako Gymin perustaminen? Lähetä meille videohakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: christina@gymi.fi, niin kerromme sinulle lisää rekrytointiprosessistamme. Kysy lisätietoja: 045 3245 888.

Franchise-yrittäjäksi? Vieläkö mietit?

Tilat, nimi, logo, kotisivut, laitteiden ja ohjelmistojen valinta, talous, riskiarvio, sisustus, viranomaisasiat ja kunnossapito ovat esimerkkejä asioista, joiden tulee ensin olla kunnossa, kun aikoo lähteä yrittäjäksi liikunta-alalla. Kun sali on avattu, vuorossa ovat muun muuassa markkinointia ja hallinnointia koskevat kysymykset ja huoli siitä, että kaikkien haasteiden edessä onkin aivan yksin.

Gymi-yrittäjänä ei tarvitse aloittaa aivan alusta, vaan asiat on jo mietitty valmiiksi. Yksin ei tarvitse olla koskaan.

Olemme apuna koko rakennusvaiheen ajan ja tarjoamme kaikki työkalut, joilla lasten ja nuorten kuntoklubia voidaan pyörittää parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutamme yrittäjän aivan uudenlaisen konseptin ja ainutlaatuisten tuntisisältöjen saloihin. Lisäksi pääset osalliseksi tavaramerkistä, sen olemassa olevasta tunnettuudesta sekä toimivista tuotteista ja sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

MARKKINATUTKIMUS
Teemme huolellisen analyysin markkinatutkimuksista ja arvioimme, mihin Gymi kannattaa perustaa ja mitä muita asioita ottaa huomioon. Autamme myös löytämään sopivat tilat.

LASKELMAT
Teemme taloudellisen arvion yhdessä kanssasi. Teemme yhdessä kannattavuus- ja rahoituslaskelmia. Lisäksi laadimme budjetin ensimmäiselle toimintavuodelle. Tarjoamme apua myös muissa taloudellisissa asioissa.

RAKENNUSTYÖT JA SISUSTUS
Mikäli tilat vaativat remonttia tai rakentamista, konsultoimme sinua tässä. Suunnittelemme salin sisustuksen turvallisuustekijät huomioiden ja autamme oikeiden telineiden ja välineiden tilaamisessa ja asentamisessa. Sisustussuunnitelma laaditaan niin, että se tukee valmiita tuntisisältöjä.

MARKKINOINTI
Tarjoamme valmiita markkinointimateriaaleja franchise-yrittäjän käyttöön ja ohjeistamme toimivan ja hyödyllisen markkinointisuunnitelman tekemisessä sekä sen toteutuksessa.

KOULUTUS JA IT-JÄRJESTELMÄ
Opetamme konseptin mukaisen toiminnan periaatteet ja toimintamallit, tuntisisällöt sekä käytössä olevan asiakkuudenhallintajärjestelmän käytön. Annamme myös myyntiä, taloudenhoitoa, markkinointia, hallinnointia ja salin kunnossapitoa koskevaa ohjausta.

SEURANTA JA TUKITOIMET
Toimintamme kehittyy jatkuvasti. Uusia tuotteita testataan aluksi ketjun toimesta, minkä jälkeen järjestämme tuotekoulutusta yrittäjille. Yhdessä huolehdimme mahdollisten ongelmien ratkaisusta. Gymi on lämminhenkinen yhteisö, missä toinen toisiamme kannustamalla nousemme aina yhden pykälän korkeammalle. Menestys ja liikunnan ilo on yhteinen.

Gymi-yrittäjä toimii itsenäisesti konseptin ja käsikirjan toimintaohjeiden mukaisesti ja sovittuja pelisääntöjä noudattaen. Ketju antaa sovittua tukea ja konseptin yrittäjän käyttöön. Yhteistyöstä Gymi-yrittäjä maksaa sovitun yhteistyömaksun, joka on suuruudeltaan 6-10% alvittomasta liikevaihdosta. Lisäksi yrittäjä maksaa markkinointimaksua, jota käytetään koko ketjun yhteisiin markkinointiin liittyviin toimenpiteisiin. Ketjuun liittymismaksu on 6000 €, mikä maksetaan uuden yrittäjän/yrityksen toimesta vain kerran.

Yrittäjäksi lähteminen vaatii aina pääomaa. Gymi-yrittäjäksi lähtiessäsi alkuinvestoinnin määrää riippuu paljolti toimitilan koosta ja mahdollisesti muistakin tekijöistä. Investointeihin tulee laskea niin hankittavat telineet ja välineet kuin mm. alkumarkkinointi ja käyttöpääoma. Telineiden ja välineiden osuus on 20 000 – 40 000 €, mikä voidaan mahdollisesti rahoittaa leasingillä.

 

Gymi-lisenssi

Haluatko ohjata Gymi-tunteja missä vaan? Koulutuksemme ja valmiiden tuntimallien sekä videomateriaalien avulla se onnistuu yhdessä Gymiyhteisön tuella.

Innostu ja lue lisää Gymi Education -sivuilta ja ole yhteydessä sähköpostitse.

© Gymi 2013