LilliChristinajaMikaelCyclesininenparkour_cyclekärrynpyöräLunarenkailla_cycleVeetikivillatytot_cyclepojatpuolapuilla_cyclepojat_cycle
Slogan

Kauppakeskus REDI irtisanoi Gymin vuokrasopimuksen – toiminta Redissä on päättynyt

Gymin toiminta Redissä on päättynyt 14.5. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Tiedotamme heti, kun sopiva tila toiminnan jatkamiseksi lähistöllä on löytynyt.

Helsinkiin jäi paljon lapsia ja perheitä ikävöimään Gymiä. Toivotaan uuden tilan ja yrittäjän löytyvän pian, jotta voimme jatkaa toimintaa!

 

Tiedote 9.3.2022

julkaisuvapaa heti

 

 KAUPPAKESKUS REDI IRTISANOI GYMIN VUOKRASOPIMUKSEN

Gymi lopettaa toiminnan Redissä toukokuussa 

Suomalainen lasten ja nuorten liikunta- ja hyvinvointikonsepti Gymi perustettiin vuonna 2008 Helsingissä. Innostavilla telineillä ja välineillä sisustetussa tilassa harjoitellaan taitoja Gymin opetussuunnitelman mukaisesti iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä ja ilman kilpailua. Gymin toiminta on viime vuosien aikana laajentunut oppimisympäristöjen suunnitteluun, kaluste- ja välinetuotantoon ja myyntiin sekä opettajakoulutukseen niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Nyt Redi halusi hyvinvointia ja pientä luxusta lapsiperheiden arkeen tuovan konseptin pois kauppakeskuksesta.

 

Luonnollista liikettä ja motorisia taitoja terveys ja hyvinvointi edellä

Lukujärjestyksen mukaisten ohjattujen tuntien lisäksi Gymillä järjestetään koululaisten loma-aikojen leirejä sekä synttärijuhlia ja muita yksityistilaisuuksia. Harjoittelussa painotetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja perusmotoristen taitojen oppimista motivoivien ikäryhmälle sopivien harjoitteiden ja toistojen avulla, minkä jälkeen voidaan oppia haastavampiakin taitoja ja temppuja. Harjoittelun lomassa kehittyy voima, liikkuvuus, tasapaino ja koordinaatio, mutta myös psyykkiset ja sosiaaliset taidot sekä itsetunto. ”Tärkeää on toiminnassa vallitseva salliva ja positiivinen ilmapiiri sekä kavereiden ja open tuki. Gymi-tunneilla on parkourista, voimistelusta, sirkuksesta, akrobatiasta ja joogasta tuttuja elementtejä. Gymi on luonnollista liikettä, liikunnallisten ominaisuuksien ja sisäisen motivaation kehittämistä sekä tasapainotaitojen ja motoristen taitojen oppimista”, kertoo Christina Nurmi, konseptin kehittäjä.

 

Redi irtisanoi vuokrasopimuksen – Gymi selvittää mahdollisuuksia jatkaa toimintaansa Helsingissä

Kauppakeskus Redi ilmoitti yllättäen irtisanovansa Gymin vuokrasopimuksen, eikä korvaavia tiloja ollut kauppakeskuksen toimitusjohtajan Aleksi Salmisen mukaan keskuksessa tarjolla. ”Tulihan tämä yllättäen, ja ihmetyttää etenkin se, ettei asiasta haluttu edes neuvotella”, sanoo Gymin kehitysjohtaja ja toimitiloista vastaava Jiri Nurmi. Nurmen mukaan korvaavien tilojen etsintä on käynnissä.

 

Gymin toiminta jatkuu Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla

Mikäli korvaavia tiloja ei löydy, on jatkossa Kalasatamaa lähin Gymi hyvien kulkuyhteykisen päässä Espoon Suurpellossa. Gymin toiminta ei rajoitu kuntoklubeihin ja liikuntastudioihin, vaan Gymin tavaramerkki lötytyy myös puisista huonekaluista, liikuntavälineistä ja opettajakoulutuksista. ”Olemme luoneet opettajakoulutusohjelman, missä liike, monipuoliset tasapainotaitoharjoitteet ja toiminnallinen oppiminen tuodaan osaksi varhaiskasvatuksen ja koulun arkea. Olemme juuri löytäneet edustajan Saksasta, ja kalusteet on jo lähetetty ensimmäiseen saksalaiseen päiväkotiin. Koulutusohjelmat aloitetaan kevään aikana Münchenissä”, kertoo Nurmi. ”Intiassa on tarkoitus aloittaa nyt kun tavaramerkit on saatu rekisteröityä. Ruotsissa Gymi on toiminut kolme vuotta”, hän jatkaa.

 

Lisätietoa:

Christina Nurmi

puh: +358 45 32 45 888, s-posti: christina@gymi.fi

www.gymi.fi

Facebook: Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubi, Gymi Furniture, Gymi Education

Instagram: @gymi_healthclub @gymi_furniture @gymi_education

© Gymi 2013