ChristinajaMikaelCyclekärrynpyöräVeetikivillapojat_cycletytot_cycleLillisininenparkour_cycleLunarenkailla_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Itselle tai lahjaksi, koko perheen yhteinen treenihetki

Mikä voisi olla mieluisampaa kuin liikunnan riemun kokeminen yhdessä perheen kanssa. Osta itselle tai anna lahjaksi koko perheen yhteinen liikuntahetki, Gymi Family-tunti.

Gymi Family on omaharjoittelutunti jolloin pääsee temppuilemaan ja treenaamaan Gymille omaan tahtiin, ilman ohjausta. Valkeakosken Gymillä on tilaa n 100 m2. Viihtyisä sali houkuttaa lapset ja aikuiset liikkumaan luonnollista liikettä hyödyntäen kierien, pyörien, hyppien, roikkuen ja tasapainoillen. Tilasta löytyy mm. eri kokoisia patjoja ja pehmomoduuleja, useat puolapuut, kiipeilyseinä, voimistelurenkaat, rengastrapetsi, joogaliina, rekki, Airtrakc (4m) sekä erilaisia pienempiä välineitä tasapainoiluun ja temppuiluun.

Mukaan tunnille pääset sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Valittavissa on yksi Familytunti, 10 kerran kortti tai koko kausi (17 kertaa). Tuntien hinnat löydät kohdasta Hinnasto -> Valkeakoski. Huomioithan, että yksittäiselle tunnille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Jos ilmoittautuneita ei ole, sali saattaa olla suljettuna.

Halutessasi antaa lahjaksi liikuntaa, myös lahjakortin pääset ostamaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit valita lahjakortin postitettuna (+5€) antamaasi osoitteeseen tai voit tulla noutamaan Lahjakortin Gymiltä, lukujärjestyksen mukaisina ajankohtina. Lukujärjestyksen löydät kohdasta tunnit -> Valkeakoski. Lahjakortti lunastetaan sähköisen ilmoittautumisen kautta -> lahjakortti -> käytän lahjakortin -> lomakkeen muuta-kohdassa ilmoitetaan mille tunnille (päivämäärä ja kellonaika) lahjakortti käytetään.

Tervetuloa Gymille :)

© Gymi 2013