Veetikivillapojatpuolapuilla_cyclepojat_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cycletytot_cyclesininenparkour_cycleLilli
Slogan

Lähde mukaan hauskaan treeniin!

Lähde mukaan hauskaan treeniin Gymi Suurpellossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa!

Kaikille tunneille tulee tehdä ilmoittautuminen ennakkoon. Ilmoittautuminen tehdään yhdeksi kaudeksi kerrallaan eli esim. syyskaudeksi. Ilmoittautumislomake kertoo sinulle, onko ryhmässä vielä tilaa, ja antaa ajankohtaisen hinnan. Mukaan pääsee aina, jos vain ryhmässä on tilaa.

Ilmoittautumiset tunneille tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lisätietoa tunneista ja lukujärjestyksen löydät tunnit-sivultamme.

KOKEILUTUNNEILLE ilmoittautumisen avaamme mahdollisuuksien mukaan hieman ennen kauden alkamista riippuen siitä, onko ryhmissä tilaa. Tällöin ilmoittaudut ”Tunnit” => ”Kokeilutunti” => ”Syyskausi”. Muistathan, että ilmoittautumalla kokeilutunnille et varmista paikkaa koko kaudelle ja kokeilutuntisi ajankohta voidaan joutua Gymin toimesta siirtämään.

Voit myös soitella meille tai lähettää sähköpostia; autamme mielellään sopivien tuntien löytämisessä. Tervetuloa gymiläisten iloiseen joukkoon! #gymiläinen 

 

© Gymi 2013