Veetikivillapojat_cycletytot_cyclesininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycleLilliLunarenkailla_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycle
Slogan

Gymin kotikoulupalvelut

Haluisitko ottaa lapsesi kotikouluun, mutta käytännön järjestelyt tuntuvat hankalilta? Me autamme!

Gymin kotikoulupalvelut starttaavat kevätkaudella 2022. Ilmoittautuminen ryhmiin on auki. Muistathan, että kotikoulu on eri kuin etäkoulu.

Mallissamme lapsi tai nuori ilmoitetaan kotikoululaiseksi, ja vanhemmat kantavat vastuun lapsen tai nuoren oppimisesta. Gymi tarjoaa palvelun, missä kokoonnutaan motivoivaan oppimisympäristöön kannustavan opettajan tai ohjaajan ja muiden kotikoululaisten kanssa. Kotikoululaiset etenevät oppipoluillaan yksilölliseen tahtiin. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisesti terveen ja turvallisen oppimisympäristön eri-ikäisille sitä kaipaaville lapsille ja nuorille.

Aloitamme Espoossa seuraavilla ryhmillä:

  • kotikoululaisten oppitunnit TI -14 (eksari ja alakoulu) ja TO 11-14 (yläkoulu)
  • kotikoululaisten liikuntakerho MA, KE ja PE 11-14 (kaikenikäiset)
  • jatkossa tulossa mahdollisuus yksityistunteihin sekä erilaisiin teemapäiviin ja intensiivijaksoihin (aihetoiveita otetaan vastaan)

Toimintaan pääsee mukaan koululaiset eskarista yläkoululaisiin.

Alla kuvissa tietoa Gymi Redin kotikoulupalveluista.

Voit ilmoittautua mukaan joko sähköpostitse info.redi@gymi.fi tai suoraan ilmoittautumislomakkeella. Valitse lomakkeessa Kotikoulupalvelut => haluamasi palvelu => ajankohta (ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ensimmäinen kuukausimaksu).

Myös Gymi Suurpellossa Espoossa on avattu ilmoittautuminen kevätkauden 2022 kotikoulupalveluihin.

                GYMIN  KOTIKOULUPALVELUT      

Tarjoamme kotikoulupalveluita perheille, jotka haluavat ottaa lapsensa kotikouluun ja kaipaavat päiviin struktuuria, tukea ja yhteisöä. Perhe kantaa vastuun lapsensa oppimissuunnitelmasta ja oppimisesta. Gymi tarjoaa tukipalveluita, missä kotikoululaisten ryhmä kokoontuu Gymille opettajan tai ohjaajan johdolla. Tukipalveluista löytyy ”Kotikoululaisten oppitunnit” ja ”Kotikoululaisten liikuntakerho”. Voit näistä valita yhden tai molemmat. Kotikoululaisten oppitunnit -palvelu on kaksi kertaa viikossa, kerhopalvelun voit ottaa yksi, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Viikolla 8 (koululaisten hiihtoloma) ei ole kokoontumisia.

Gymillä kokoontuvassa ryhmässä kukin oppilas etenee omalla oppimispolullaan ja opettaja koordinoi tehtävien tekoa ja seuraa lasten edistymistä.

Gymin kaikessa toiminnassa keskiössä on sisäisen motivaation synnyttäminen ja tasapainotaitojen kehittäminen, jotta oppiminen ja kehittyminen olisi kivaa ja suhteellisen vaivatonta. Luomme oppimisympäristön, missä jokaisen vahvuudet tulevat esiin ja missä toiminnallinen oppiminen ja liike on mahdollista. Gymillä kaikkia lapsia ei laiteta samaan muottiin, vaan jokainen saa kulkea omaa oppimisen polkuaan omaan tahtiin.

Tasapainotaitojen harjoittelu edistää tutkitusti kognitiivista oppimista ja parantaa keskittymiskykyä. Gymin toiminnallinen oppimisympäristö mahdollistaa tasapainotaitojen harjoittelun jokaisella kokoontumisella.

Haluamme tarjota yhteisön ja tuen perheille, jotka arvostavat hyvinvointia, valinnanvapautta, ihmisoikeuksia, läsnäoloa, stressittömyyttä, kriittisen ajattelun taitoa sekä toiminnallista ympäristöä, missä lapsi saa ainakin osan päivittäisestä liikunnan tarpeestaan.

Seuraava tapaaminen pidetään Gymi Suurpellossa TO 13.1. klo 15-17

Opetusryhmään otetaan max 15 lasta. Ryhmien täyttyessä uudet ryhmät ovat mahdollisia.

 

© Gymi 2013