sininenparkour_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillaLillipojat_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycle
Slogan

Gymi Redi etsii jatkajaa!

TOIMINTA JATKUU ENNALLAAN, MUTTA VIESTIKAPULA TARJOLLA: KUKA JATKAA LIIKUNNAN ILOSANOMAN LEVITTÄMISTÄ GYMILLÄ?

On tullut aika. Meidän perhe on nyt valmis uusiin seikkailuihin ja ojentamaan viestikapulan sinulle tai perheellesi. Liiketoiminnot Gymi Suurpellossa ja Gymi Redissä ovat myynnissä.

Etkö vielä tiedä Gymin tarinaa?

Gym Redi täytti juuri kolme vuotta, ja Gymi Suurpelto täyttää pian neljä vuotta, mutta Gymin tarina on vanhempi kuin nämä toimipisteet. Ensimmäinen Gymi avattiin Kampissa vuonna 2008. Tuolloin oli perheemme kannalta ihan paras hetki perustaa oma lasten liikuntapaikka. Silloin omat lapsemme Veeti ja Lilli olivat 4- ja 7-vuotiaita. Neljävuotias Veeti sanoikin rakennustyömaalla sotkua katsellessaan: ”Tästä tulee maailman paras jumppasali!” Samainen Veeti suunnitteli pari vuotta sitten Gymi Redissä olevan Gymi Roof – parkour & freerunning tilan.

Mukana yritystä perustamassa olivat Marianne Petrell ja Oona Kivelä. Lisäksi matkan varrella tukena, apuna ja yhteistyökumppaneina on ollut lukuisia upeita ihmisiä. Asiakkaina meillä on ollut ihania lapsia, nuoria, aikuisia ja kokonaisia perheitä. Kiitos kaikille tarinassa mukana olleille tähänastisesta huikeasta seikkailusta!

Gymit ovat olleet iso osa koko perheemme elämää, ja lapset ovat päässeet Gymillä jumppaamaan, iltapäiväkerhoon, leireille ja viettämään synttäreitään mutta myös osallistumaan messuille ja tapahtumiin, esiintymään lavoilla, auttamaan toimipisteiden rakentamisessa ja avaamisessa, purkamisessa ja muuttamisessa. Lapset ovat ideoineet ja auttaneet suunnittelussa, antaneet palautetta, kiristäneet ruuveja, leikanneet mattoja, täyttäneet ilmapalloja ja vaikka mitä.

Koska omat lapset ovat olleet iso osa Gymi-toimipisteiden pyörittämistä, niin nyt heidän uusien seikkailujen kynnyksellä tuntuu oikealta hetkeltä ojentaa viestikapula toimipisteiden osalta eteenpäin. Täyttäähän Veeti jo 18, ja Lilli on 21!

Olisiko sinun tai sinun perheesi aika ottaa ohjat käsiin Gymi Suurpellossa Espoossa tai Gymi Redissä Helsingissä? Tai molemmissa? Myös Gymi Bromma Tukholmassa on mahdollisuus, mikäli asut Tukholmassa tai haaveilet sinne muutosta.

Liiketoiminnan jatkamisesta kiinnostuneet voivat lähettää yhteydenottopyynnön osoitteeseen: rekry@gymi.fi

Ihanaa syksyn jatkoa ja nähdään Gymillä,

Christina & Jiri Nurmi
 

© Gymi 2013