pojatpuolapuilla_cycleLillisininenparkour_cyclekärrynpyöräVeetikivillaChristinajaMikaelCycletytot_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cycle
Slogan

Gymi Valkeakoski

Tältä sivulta löydät ajankohtaisia asioita. Muista katsoa myös linkkilista sivun oikeassa laidassa. Seuraa Gymiä myös sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt kärryillä tapahtumista! Skrollaamalla sivua alaspäin löydät Gymi Valkeakosken facebook-feedin.

KOTITREENIT KEVÄÄLLÄ 2020

Teemme teille kotitreenejä, joista osa on julkisia sosiaalisissa medioissamme ja osa ovat yksityisiä ja jaossa vain kevätkauden gymiläisille (muista seurata infomeilejämme). Videoitujen treenien ja ohjeiden tarkoitus on saada teidät iloiselle mielelle ja hyvän treenin pariin. Innostu, liiku, treenaa ja jaa iloa ja treenejä kavereille!

Löydät treenivinkit näistä Gymin sosiaalisista medioista – muista seurata ja osallistua:

Youtube -kanava

Facebook Gymi / Gymi Valkeakoski / Gymi Funiture

Instagram, TikTok  ja Twitter @gymi4allja Gymi Furnituren osalta @gymi_furniture (IG)

JUMPPAVÄLINEET JA KALUSTEET KOTIIN TAI TYÖPAIKALLE

Nyt on aika hankkia kotiin liikuttavia kalusteita ja välineitä. Gymi Shopissa on ALE. Hanki voimistelurenkaat, puolapuut, liukumäkisetti, punnerruskahvat, tasapainotyyny tai jotain muuta!

LAHJAKORTIT GYMILLE

Lahjakortit löydät myös verkkokaupastamme. Lahjakortteja on eriarvoisia, ja niitä voi käyttää niin Gymin palveluiden (tunnit, leirit, juhlat) kuin tuotteiden ostoon. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun. Lahjakortti lähetetään oston yhteydessä antamaasi osoitteeseen postitse.

 

© Gymi 2013