pojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleLillipojat_cycletytot_cycleVeetikivillaLunarenkailla_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycle
Slogan

Gymi REDI

Tältä sivulta löydät ajankohtaisia asioita. Muista katsoa myös linkkilista sivun oikeassa laidassa. Seuraa Gymiä myös sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt kärryillä tapahtumista! Skrollaamalla sivua alaspäin löydät Gymi Redin facebook-feedin.

KOTITREENIT KEVÄÄLLÄ 2020

Olemme poikkeuksellisen kevään 2020 aikana tehneet kotitreenejä, joista osa on julkisia sosiaalisissa medioissamme ja osa ovat yksityisiä ja jaossa vain kevätkauden gymiläisille osittain korvaavina treeneinä (muista seurata infomeilejämme). Videoitujen treenien ja ohjeiden tarkoitus on saada teidät iloiselle mielelle ja hyvän treenin pariin. Innostu, liiku, treenaa ja jaa iloa ja treenejä kavereille! Myös Online Live -treenit on jo otettu ohjelmaan. Löydät viikottaiset online live -aikataulut täältä.

Löydät treenivinkit näistä Gymin sosiaalisista medioista – muista seurata ja osallistua:

Youtube -kanava

Facebook Gymi / Gymi Redi / Gymi Funiture

Instagram, TikTok  ja Twitter @gymi4all ja Gymi Furnituren osalta @gymi_furniture 

JUMPPAVÄLINEET JA KALUSTEET KOTIIN TAI TYÖPAIKALLE

Nyt on aika hankkia kotiin liikuttavia kalusteita ja välineitä. Hanki Gymi Shopista voimistelurenkaat, puolapuut, liukumäkisetti, punnerruskahvat, tasapainotyyny tai jotain muuta!

LAHJAKORTIT GYMILLE

Lahjakortit löydät myös verkkokaupastamme. Lahjakortteja on eriarvoisia, ja niitä voi käyttää niin Gymin palveluiden (tunnit, leirit, juhlat) kuin tuotteiden ostoon. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun. Lahjakortti lähetetään oston yhteydessä antamaasi osoitteeseen postitse.

 

 

 

© Gymi 2013