ChristinajaMikaelCyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycleVeetikivillasininenparkour_cycletytot_cycleLillikärrynpyöräLunarenkailla_cycle
Slogan

Valkeakoski

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset.

Ilmoittautuminen tehdään etukäteen nettilomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.  Huomioithan, että yksittäiselle tunnille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Jos ilmoittautuneita ei ole, sali saattaa olla suljettuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT tai  2) LEIRIT JA KURSSIT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi) ja oikeaan ikäryhmään.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (15€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

 

 

 

© Gymi 2013