Veetikivillatytot_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycleLunarenkailla_cycleLillisininenparkour_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycle
Slogan

Suurpelto

Tältä sivulta löytyvät syys- ja kevätkauden lukujärjestykset sekä leirin viikko-ohjelma. Ilmoittautuminen tehdään aina etukäteen sähköisellä lomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) TAPAHTUMAT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuminen avataan aina lähempänä kauden alkua, jolloin nähdään, missä ryhmissä on vielä tilaa. Mikäli haluat varmistaa paikkasi jossain ryhmässä, suosittelemme kaudelle ilmoittautumista.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta (kokeiluviikon hinnasta), mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

** Kauden alussa infotaan tarkemmin kauden kulusta ja siitä, kuinka esimerkiksi pyhät vaikuttavat harjoitusaikoihin.

 

Leiriohjelma / esimerkki

 

© Gymi 2013