tytot_cyclesininenparkour_cyclepojatpuolapuilla_cycleLilliChristinajaMikaelCycleVeetikivillakärrynpyöräLunarenkailla_cyclepojat_cycle
Slogan

Niittykumpu

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset. ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN NETTILOMAKKEELLA JA MAKSU TAPAHTUU ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ VERKKOMAKSUNA (valitse “online payment”).

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy “tunnit”-valikon alavalikosta “tunnit”.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) AIKUISTEN TUNNIT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai korttimaksuna paikan päällä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse “kokeilutunti” ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (20€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

Palautetta meille voi lähettää osoitteeseen: palaute@gymi.fi.

HUOM! Selkeyden vuoksi olemme tehneet joitain muutoksia tuntien nimiin syyskaudelle 2016. Luethan lisää niistä tunnit -sivulta.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

 

 

 

 

 

Lukujarjestys_KEVAT2017_niittykumpu (1).xlsx

 

Leiriohjelma / esimerkki

Leiriohjelmaesimerkki.xls

 

© Gymi 2013