tytot_cycleLunarenkailla_cyclekärrynpyöräpojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleChristinajaMikaelCycleLilliVeetikivillapojat_cycle
Slogan

Niittykumpu

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset. Ilmoittautuminen tehdään etukäteen nettilomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit” -sivulta.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) AIKUISTEN TUNNIT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai korttimaksuna paikan päällä (ilmoittautuminen paikan päällä). Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (20€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli paikka ryhmässä lunastetaan viikon sisällä.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

Palautetta meille voi lähettää osoitteeseen: palaute@gymi.fi.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

POIKKEUSPÄIVÄT KEVÄTKAUDELLA 2017

Kevätkauden aikana tulee pyhiä tai muita erityispäiviä, jotka vaikuttavat treeniakoihin seuraavati:

–          Viikko 8 koululaisten hiihtoloma, EI tunteja 20.-26.2. välisellä ajalla (laskettu kevätkauden kulkuun eli EI korvattava poissaolo)

–          13.-17.4. pääsiäinen, EI tunteja to-ma (korvattavia)

–          la 29.4. klo 13-14.30 gymiläisten Wappu-bileet (pukeudu, jos haluat)

–          30.4.-1.5. vappu, EI tunteja su-ma

–          viikolla 20 eli 15.-21.5. perheet pääsevät mukaan tunneille

 

 

 

 

 

Lukujarjestys_KEVAT2017_niittykumpu (1).xlsx

 

Leiriohjelma / esimerkki

Leiriohjelmaesimerkki.xls

 

 

© Gymi 2013