pojatpuolapuilla_cycleLilliVeetikivillatytot_cycleChristinajaMikaelCyclekärrynpyöräsininenparkour_cycleLunarenkailla_cyclepojat_cycle
Slogan

Kirkkonummi

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset. Ilmoittautuminen on käynnissä!

Ilmoittautuminen tehdään etukäteen nettilomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta. GYMI SUURPELLON KEVÄTKAUDEN 2020 LUKUJÄRJESTYKSEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) AIKUISTEN TUNNIT jne. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi) ja oikeaan ikäryhmään.

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” (ja kausi) ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (20€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli lunastat paikan ryhmästä viikon kuluessa kokeilutunnista. Paikan lunastaminen (jos ryhmässä vielä on tilaa) tapahtuu sähköpostitse tai suullisesti, ja loppukauden maksu tapahtuu paikan päällä kortilla.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

HUOM! EI tunteja  koululaisten syyslomalla 14.-20.10. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.

 

 

LEIRIOHJELMA / ESIMERKKI 

 

© Gymi 2013