sininenparkour_cycleVeetikivillapojat_cyclepojatpuolapuilla_cycleLunarenkailla_cycletytot_cycleLilliChristinajaMikaelCyclekärrynpyörä
Slogan

Herttoniemi

Tältä sivulta löytyy syys- ja kevätkauden lukujärjestykset. Ilmoittautuminen tehdään etukäteen nettilomakkeella, ja maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen oranssin sivupalkin “ilmoittaudu tunnille” -kohdasta. Tarkista aina lukujärjestyksestä, että olet ilmoittautumassa sopivan ikäryhmän tunnille.

Lisätietoa tunneista ja niiden sisällöistä löytyy ”tunnit”-sivulta

Ilmoittautuessasi valitse ensin 1) TUNNIT, 2) LEIRIT JA KURSSIT tai 3) AIKUISTEN TUNNIT. Tämän jälkeen löydät uudesta valikosta tuntien nimiä, mistä valitset itsellesi sopivan. Sen jälkeen aukeaa vielä uusi valikko, mistä valitset oikean ryhmän eli viikonpäivän ja kellonajan. Tarkista myös, että ilmoittaudut oikealle kaudelle (syyskausi tai kevätkausi).

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jostain syystä joudumme lähettämään laskun, on laskutuslisä 15 €.

KOKEILUTUNNILLE ilmoittautuessasi valitse ”kokeilutunti” ja kirjoita kommenttikenttään tunti mille haluat osallistua (tunnin nimi, viikonpäivä ja kellonaika). Ilmoittautuminen kokeilutunnille ei takaa paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Maksettu kokeilutunti  (20€) vähennetään kuluvan kauden kausimaksusta, mikäli paikka ryhmässä lunastetaan viikon sisällä kokeilusta.HUOM! Syyskauden 2017 kokeilutunneille ilmoittautuminen avataan yksi viikko ennen kauden alkua, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Emme voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Ilmoittautumiset (nettilomakkeella, sähköpostitse, paperilomakkeella tai suullisesti) ovat aina sopimusehtojen mukaisesti sitovia. Luethan sopimusehdot (ilmoittautumislomakkeessa) huolella.

Palautetta meille voi lähettää osoitteeseen: palaute@gymi.fi.

** Mikäli et löydä haluamasi tuntia ilmoittautumislomakkeesta tai et pääse ilmoittautumaan siihen, olethan meihin puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä.

POIKKEUKSET AIKATAULUISSA SYYSKAUDELLA 2017

  • ke 6.12. itsenäisyyspäivä – EI tunteja
  • 18.-20.12. poikkeusaikataulut – gymiläisten ja heidän perheidensä omat omaehtoisen liikunnan joulupolut: ma-ti klo 16-20, ke klo 16-19.30

 

 

 

 

 

 

Leiriohjelma / esimerkki

 

 

 

© Gymi 2013