pojatpuolapuilla_cyclekärrynpyöräLillisininenparkour_cycleVeetikivillatytot_cycleLunarenkailla_cyclepojat_cycleChristinajaMikaelCycle
Slogan

Tankoakrobatiaa aloittelijoille 19.3-16.4 tiistaisin klo:19-20

Oletko sinäkin ihastellut tangon ympärillä sulavasti kieppuvia akrobaatteja? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla itse kokeilemaan miltä tangolla temppuilu tuntuu. Gymillä treenataan aina pilke silmäkulmassa, hyvällä fiiliksellä. Tankoakrobatiakurssilla harjoittelemme tankotanssin ja akrobatian perustekniikoita. Ennakkotaitovaatimuksia ei ole. Lähdemme liikkeelle alkeista ja etenemme liikkeitä varioiden, jokaisen oman tason mukaan.

Luvassa on erilaisia pyörähdyksiä, pitoja, kiipeämistekniikoita, akrobatia temppuja tangolla ja tankoa apuna käyttäen. Oheisharjoitteina teemme erilaisia tankotanssia tukevia akrobatia harjoitteita puolapuilla, permannolla, ilmajooga- kankaassa ja rengastrapetsilla. Opettelemme myös muutamia paritemppuja ja avustamaan kaveria liikkeiden suorituksessa. Kurssi on siis myös kehonpainotreeniä parhaimmillaan.

Kurssi on ikärajaton, mutta suunnattu pääasiassa aikuisille ja nuorille. Kurssin kokonaiskesto 5h. Osallistumismaksu 59€/hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella => leirit ja kurssit => Tankoakrobatiaa aloittelijoille => ajankohta. Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

bty


Tervetuloa Gymille :)

© Gymi 2013