pojat_cycleChristinajaMikaelCyclekärrynpyöräLillitytot_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillapojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycle
Slogan

Tanko akrobatiaa aloittelijoille. Uusi ryhmä 23.4. alkaen

Oletko sinäkin ihastellut tangon ympärillä sulavasti kieppuvia akrobaatteja? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla itse kokeilemaan miltä tangolla temppuilu tuntuu. Gymillä treenataan aina pilke silmäkulmassa, hyvällä fiiliksellä. Tankoakrobatiakurssilla harjoittelemme tankotanssin ja akrobatian perustekniikoita. Ennakkotaitovaatimuksia ei ole. Lähdemme liikkeelle alkeista ja etenemme liikkeitä varioiden, jokaisen oman tason mukaan.

Luvassa on erilaisia pyörähdyksiä, pitoja, kiipeämistekniikoita tangolla ja tankoa apuna käyttäen. Oheisharjoitteina teemme erilaisia tankotanssia tukevia akrobatia harjoitteita puolapuilla, permannolla, ilmajooga- kankaassa ja rengastrapetsilla. Opettelemme myös muutamia paritemppuja ja avustamaan kaveria liikkeiden suorituksessa. Kurssi on siis kehonpainotreeniä parhaimmillaan.

Kurssi toteutetaan tiistaisin (23.4-28.5, EI vappuaattona 30.4) klo:19-20. Kurssin kesto yhteensä 5h. Suositusikäraja +12v. nuoret & aikuiset. Osallistumismaksu 59€/hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella => leirit ja kurssit => Tankoakrobatiaa aloittelijoille => ajankohta. Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos ryhmässä on tilaa, voit osallistua myös yksittäisille tunneille 15€/h. Kysy tästä mahdollisuudesta info.valkeakoski@gymi.fi

Tervetuloa mukaan :)

© Gymi 2013