tytot_cycleLunarenkailla_cyclepojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleVeetikivillaChristinajaMikaelCyclepojat_cycleLillikärrynpyörä
Slogan

Tammitemmellys 26.1.

Tammitemmellys avaa perinteisesti Gymin kevätkauden. Tervetuloa temmeltämään, treenaamaan ja temppuilemaan – ihan omaan tahtiin ja oman aikataulun mukaisesti. Tapahtuma sopii kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille (0-99v). Temmellyksen ja treenin lomassa pääset tutustumaan Gymin tiloihin ja tuntitarjontaan.

Parkouria, jumppaa, temppurataa, akrobatiaa, tankotemppuja, freerunningia, telinevoimistelua, sirkusta, joogaa maassa ja ilmassa – miten kivaa voi taitojen treenaaminen ja kunnossa pysyminen ollakaan!

Tammitemmellys järjestetään Gymi Suurpellossa lauantaina 26.1. klo 14-15.30. HUOM! Kevätkauden tunnit alkavat jo maanantaina 14.1, joten kannattaa ilmoittautua jo mukaan ryhmiin!

Hinta 15€/perhe (max 3 lasta). Ilmoittautuminen ennakkoon sähköisellä lomakkeella: valitse ”Tapahtumat” => ”Tammitemmellys” => ajankohta. Tee ilmoittautuminen yhden lapsen nimellä ja lisää muut osallistujat ”muuta tietoa” -kenttään.

Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä, mikäli on tilaa. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista pettymysten välttämiseksi.

Tervetuloa hauskojen temppujen, motoristen taitojen treenaamisen ja rennon meiningin maailmaan!

© Gymi 2013