tytot_cycleLilliChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleLunarenkailla_cyclekärrynpyöräVeetikivillapojat_cycle
Slogan

Tammitemmellys 18.1. ja 26.1.

Tammitemmellys avaa perinteisesti Gymin kevätkauden. Tervetuloa temmeltämään, treenaamaan ja temppuilemaan – ihan omaan tahtiin ja oman aikataulun mukaisesti. Tapahtuma sopii kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille (0-99v). Temmellyksen ja treenin lomassa pääset tutustumaan Gymin tiloihin ja tuntitarjontaan.

Parkouria, jumppaa, temppurataa, akrobatiaa, tankotemppuja, freerunningia, telinevoimistelua, sirkusta, joogaa maassa ja ilmassa – miten kivaa voi taitojen treenaaminen ja kunnossa pysyminen ollakaan!

Tammitemmellys järjestetään Gymi Redissä perjantaina 18.1. klo 18-19.30 ja lauantaina 26.1. klo 13-14.30. HUOM! Kevätkauden tunnit alkavat jo maanantaina 14.1, joten ilmoittautuminen ryhmiin kannattaa jo tehdä!

Hinta 15€/perhe (max 3 lasta). Ilmoittautuminen ennakkoon sähköisellä lomakkeella: valitse ”Tapahtumat” => ”Tammitemmellys” => ajankohta. Tee ilmoittautuminen yhden lapsen nimellä ja lisää muut osallistujat ”muuta tietoa” -kenttään.

Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä, mikäli on tilaa. Suosittelemme ennakkoon ilmoittautumista pettymysten välttämiseksi.

Tervetuloa hauskojen temppujen, motoristen taitojen treenaamisen ja rennon meiningin maailmaan!

#gymitreeni #parastreeni #gymiläinen

© Gymi 2013