Lillikärrynpyöräsininenparkour_cycleChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cyclepojat_cycleVeetikivillatytot_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Syyslomaviikon liikunnalliset päiväleirit

Liikunnalliset Gymi Camp -päiväleirit järjestetään Valkeakoskella koululaisten syyslomaviikolla 16 – 20.10.2017

Gymi Camp -liikuntaleirillä on leiripäivän aikana ohjattua toimintaa n. klo 9-15. Gymille voi kuitenkin saapua jo 8.30 ja olla aina klo: 16.30 saakka. Työssä käyville vanhemmille Gymin leirit ovat siis myös luotettava lastenhoitopaikka. Leirille voi ilmoittautua yksittäiseksi päiväksi tai vaikka koko viikoksi. Ilmoittautuessasi yksittäisille päiville, mainitse osallistumispäivät ilmoittautumislomakkeen muuta-kohdassa.

Leiriohjelmaan kuuluu, päivästä riippuen, telinevoimistelua, parkouria, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, akrobatiaa ja sirkusta. Säiden mukaan liikutaan myös ulkona. Liikunnan lisäksi leiriviikon aikana opitaan myös rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Jokapäiväinen rentoutumishetki onkin yksi lasten suosikeista. Ohjatun toiminnan lisäksi jokaiseen leiripäivään kuuluu myös vapaata leikkiä uusien leirikavereiden kanssa

Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Kaikilla taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy aina mielekästä tekemistä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi Gymillä panostetaan yhteishengen luomiseen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen.

Varmistuaksemme leiriläisten riittävästä energian saannista leiripäivän aikana, jokainen leiriläinen ottaa kotoa mukaan mieluisan lounaan sekä välipalan. Gymiltä löytyy jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Gymille on myös mahdollista tilata pitopalvelusta lounasta 5€/ateria. Jos haluatte ostaa lounaan, kerro asiasta ilmoittautumislomakeen muuta-kohdassa.

Tervetuloa mukaan Gymiläisten iloiseen joukkoon :)

© Gymi 2013