tytot_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleLilliVeetikivillaChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cyclekärrynpyörä
Slogan

Syyslomaviikon liikunnalliset päiväleirit

Syysloma lähestyy…

Liikunnalliset Gymi Camp -päiväleirit järjestetään Valkeakoskella seuraavan kerran koululaisten syyslomaviikolla 15-19.10. Valkeakoskella leiripäivä alkaa klo:9 ja päättyy klo:15. Mukaan leirille voi ilmoittautua yksittäiseksi päiväksi tai vaikka koko viikoksi.

Leiriohjelmaan kuuluu, päivästä riippuen, telinevoimistelua, parkouria, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, akrobatiaa, sirkusta, Ninja Warrioria… Säiden mukaan liikutaan ja temppuillaan myös ulkona. Liikunnan lisäksi leiriviikon aikana opitaan rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Jokaiseen leiripäivään kuuluu myös vapaata puuhastelua uusien Gymi-kavereiden kanssa.

Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Kaikilla taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy aina mielekästä tekemistä; kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, seinäjuoksua, voltteja, monkeyhyppyjä jne. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi Gymillä panostetaan yhteishengen luomiseen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen.

Varmistuaksemme leiriläisten riittävästä energian saannista leiripäivän aikana, jokainen leiriläinen ottaa kotoa mukaan mieluisan lounaan sekä välipalan. Gymiltä löytyy jääkaappi sekä mikroaaltouuni.

Ilmoittautumaan pääset viereisestä Ilmoittaudu nyt -painikkeesta. Valitse leirit => ajankohta. Ilmoita kohdassa muuta, mille leiripäiville haluatte osallistua.

Hintatiedot löydät hinnastosta, sivun yläpalkissa.

© Gymi 2013