ChristinajaMikaelCycletytot_cyclepojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cycleLillipojat_cycleLunarenkailla_cyclekärrynpyöräVeetikivilla
Slogan

Synttärit tai polttarit 20.1.-31.5. varataan nyt!

NINJA WARRIOR- VAI PARKOUR-BILEET? JUMPPAA VAI AKROBATIAA? SIRKUSTEMPPUJA VAI ILMAJOOGAA?

Gymillä pääsee viettämään hauskoja juhlia omalla kaveriporukalla. Tila on varattu ainoastaan juhlijoiden käyttöön. Juhlan teeman voi valita sankarille ja juhlaporukalle sopivaksi, kaikille löytyy jotakin kivaa tekemistä! Parkouria, ninjarataa, voimistelua, sirkusta, temppurataa tai vaikkapa tankotanssia tai ilma-akrobatiaa. Juhlia voi järjestää niin perheen pienimmille, teineille kuin aikuisillekin.

Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että palaute Gymillä järjestetyistä juhlista on ollut yltiöpäisen positiivista. Kouluarvosanaksi on tullut kaikilta 9,5 -10+. Kiitos palautteen antajille. Parasta juhlissa on se, että juhlijoilla on oma rauha ja juhlan ohjaa iloinen Gymi-ope.

Varaa ajoissa omat juhlasi! Lisätietoja löydät juhla-sivultamme.

Hinnastoja on päivitetty isompien ryhmien kohdalla reilusti edullisempaan suuntaan. Päivitetyn hinnaston löydät aina kunkin toimipisteen omasta hinnastosta. Gymi-juhlia pääsee viettämään Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella ja Valkeakoskella.

Robinrenkaillapotku_530

© Gymi 2013