pojat_cyclepojatpuolapuilla_cyclekärrynpyöräLunarenkailla_cyclesininenparkour_cycleLilliVeetikivillaChristinajaMikaelCycletytot_cycle
Slogan

Synttärit ja polttarit syyskaudelle varataan nyt!

GYMI WARRIOR- VAI PARKOUR-BILEET? JUMPPAA VAI AKROBATIAA? SIRKUSTEMPPUJA VAI ILMAJOOGAA?

Gymillä pääsee viettämään hauskoja juhlia omalla kaveriporukalla. Tila on varattu ainoastaan juhlijoiden käyttöön. Juhlan teeman voi valita sankarille ja juhlaporukalle sopivaksi, kaikille löytyy jotakin kivaa tekemistä! Parkouria, Gymi Warrior -treeniä, voimistelua, sirkusta, temppurataa tai vaikkapa tankotanssia tai ilma-akrobatiaa. Juhlia voi järjestää niin perheen pienimmille, teineille kuin aikuisillekin.

Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että palaute Gymillä järjestetyistä juhlista on ollut yltiöpäisen positiivista. Kouluarvosanaksi on tullut kaikilta 9,5 -10+. Kiitos palautteen antajille. Parasta juhlissa on se, että juhlijoilla on oma rauha ja juhlan ohjaa iloinen Gymi-ope.

Varaa ajoissa omat juhlasi! Lisätietoja löydät juhla-sivultamme. Varaukset sähköpostitse.

Päivitetyn hinnaston löydät aina kunkin toimipisteen omasta hinnastosta ylävalikosta. Gymi-juhlia pääsee viettämään Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Torniossa ja Valkeakoskella.

Robinrenkaillapotku_530

© Gymi 2013