tytot_cyclesininenparkour_cyclekärrynpyöräpojatpuolapuilla_cycleLunarenkailla_cycleChristinajaMikaelCyclepojat_cycleLilliVeetikivilla
Slogan

Liikunnalliset päiväleirit elokuussa 1-7.8.2019

Liikunnalliset Gymi Camp -päiväleirit järjestetään Valkeakoskella seuraavan kerran elokuussa vko:lla 31 to ja pe sekä vko:lla 32 ma-ke. Leiripäivä alkaa klo:9 ja päättyy klo:15. Mukaan leirille voi ilmoittautua yksittäiseksi päiväksi tai vaikka koko viikoksi.

Leiriohjelmaan kuuluu päivittäin temppuilua Gymin viihtyisässä ja monipuolisessa salissa. Osallistujien toiveista riippuen ohjelmassa on parkouria, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, akrobatiaa, sirkusta jne. Säiden mukaan liikutaan ja temppuillaan myös ulkona. Liikkumisen lisäksi, leiriviikon aikana opitaan rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Ohjatun toiminnan ohella, jokaiseen leiripäivään kuuluu myös vapaata puuhastelua uusien Gymi-kavereiden kanssa.

Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Kaikille taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy aina mielekästä tekemistä. Jokainen osallistuu toimintaan oman innostuksen ja omien taitojen mukaan. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi Gymillä panostetaan yhteishengen luomiseen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen.

Varmistuaksemme leiriläisten riittävästä energian saannista leiripäivän aikana, jokainen leiriläinen ottaa kotoa mukaan mieluisan lounaan sekä välipalan. Gymiltä löytyy jääkaappi sekä mikroaaltouuni.

Hintatiedot hinnastossa. Ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella => leirit ja kurssit => kesälomaleiri => ajankohta. Ilmoittautuessasi yksittäislle päiville, ilmoita lisätiedoissa päivät joita ilmoittautuminen koskee. Osallistuminen maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

© Gymi 2013