pojatpuolapuilla_cycleChristinajaMikaelCycleVeetikivillaLunarenkailla_cyclesininenparkour_cycleLillitytot_cyclekärrynpyöräpojat_cycle
Slogan

Gymi Camp – leiri – liikuntaleiri

 

Seuraavat Gymin liikunnalliset päiväleirit järjestetään Espoossa ja Helsingissä koululaisten (etelä-suomalaisten) hiihtolomalla 20.-24.2. sekä kesällä 2017.

Gymin leiri on liikuntaleiri, sporttileiri, parkourleiri, temppuleiri, sirkusleiri, akrobatialeiri, telinevoimisteluleiri…

Gymi järjestää monipuolisia LIIKUNNALLISIA PÄIVÄLEIREJÄ 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille koulujen loma-aikoina. Lyhytkestoisempia TREENILEIREJÄ tai workshoppeja järjestetään lähinnä 12-16-vuotiaille nuorille sekä aikuisille. Leirit sopivat kaikille taitotasoon katsomatta. Ohjelmaa eriytetään jokaiselle leiriläiselle sopivaksi.

Gymi Camp -liikuntaleirillä on ohjattua ohjelmaa n. klo 9-15 päivittäin. Gymille voi kuitenkin saapua jo 8.30 ja olla aina klo 16.30 asti. 

Gymin leireillä ryhmät ovat pieniä, ohjaus yksilöllistä ja toiminta iloista ja rennon reipasta. Gymin leireillä ei ainoastaan leireillä vaan opitaan myös taitoja turvallisessa ympäristössä. Turvallisen ilmapiirin luovat Gymin aikuiset, koulutetut ohjaajat, jotka huolehtivat lapsista koko leiripäivän ajan.

Leiriohjelmaan kuuluu telinevoimistelua, parkouria, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, akrobatiaa ja sirkusta sekä rentoutumisharjoituksia. Lisäksi säiden mukaan liikutaan ulkona. Toiveista riippuen ohjelmassa voi olla kirkonrottaa, kymmentätikkua laudalla, puistoleikkejä, pulkkamäkeä, skuuttausta, slackline-taiturointia… Jokaisen päivään mahtuu niin vapaata leikkiä uusien leirikavereiden kanssa kuin toiminnallisia tuokioita ja lepohetki. Majojen rakentelu Gymillä onkin leiriläisten lempipuuhaa!

Leiriviikkoon kuuluu myös viikosta ja lasten toiveista riippuen mm. retkipäivä ja Leiri-Olympialaiset. Retkillä käydään esimerkiksi parkour-puistossa tai Päivälehti -museon hauskoissa toiminnallisissa näyttelyissä. Leireillä on nähty myös innokkaita Gymi-diskoon osallistujia tai Gymi-elokuvien tekijöitä. Mielikuvitus on rajana, kun pääsemme treenaamaan ja viettämään aikaa yhdessä.

Leiripäivän aikana syödään oma lounas ja välipala. Varmistuaksemme jokaisen leiriläisen riittävästä energian saamisesta leiripäivän aikana, saa jokainen leiriläinen tuoda mukanaan mieluisat eväät. Yhteinen lounastauko on mukava sosiaalinen tapahtuma, joka hetkeksi rauhoittaa liikunnallisen päivän.

Leiriohjelmassa on:

  • Parkouria
  • Telinevoimistelua ja temppuja
  • Akrobatiaa niin ilmassa kuin maassa
  • Sirkusta
  • Joogaa
  • Leikkejä
  • Pelejä

 

Gymi Camp -liikuntaleirillä harjoitellaan kuperkeikkoja, käsinseisontaa, voltteja, keskittymistä jooga-liikkeisiin, jonglöörausta, pari- ja ilma-akrobatiaa, seinäjuoksua, kieppejä, kärrynpyöriä, monkey-hyppyjä… – siis temppuja, voimistelua, parkouria ja akrobatiaa, kukin omalla tasollaan. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita.

Monipuoliset liikuntatunnit leirin aikana kehittävät kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Harjoitukset radalla kehittävät ennen kaikkea tasapainoa ja koordinaatiota. Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Kaikilla taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy aina mielekästä tekemistä.

Leiriviikon aikana opitaan myös rentoutumaan ja huoltamaan kehoa ihanien foam roller -rullien avulla sekä tekemällä toisillemme palauttavia pallohierontoja. Jokapäiväinen rentoutumishetki on yksi lasten ehdottomista suosikeista.

Sporttisella leirillä on hyvä liikkua tavallisissa liikuntavaatteissa ja sisätiloissa paljain jaloin.

Leirejä tulossa:

* HIIHTOLOMAN LEIRIT (Gymi Camp -talvilomaleiri) Etelä-Suomen koululaisten hiihto-/talvilomalla  viikolla 8 eli 20.-24.2.2017.

* KESÄN 2017 leirit – läpi kesän.

Leirille voi osallistua erillisiksi päiviksi tai koko viikoksi – tai vaikka useammaksikin viikoksi. Leiripaikkakunnat: Helsinki ja Espoo. Helsingin leirit järjestetään Gymi Herttoniemessä ja Espoon leirit Gymi Niittykummussa. Riippuen kunkin leiriviikon tilanteesta voidaan leiriläisille järjestää kuljetus Kampista. Kuljetuksesta sovitaan aina erikseen.

Ilmoittautumiset ovat käynnissä! Kysele vapaita paikkoja tai tee ilmoittautuminen suoraan nettilomakkeella. Jos haluat ilmoittautua erillisille päiville, valitse esim. 2 päivän leiri ja kirjoita lomakkeen “muuta”-kohtaan osallistumispäivät.

 

Miksi Gymin leirille?

Aikuisten suusta:

– Gymillä turvallinen aikuinen huolehtii lapsista koko päivän ajan. Ryhmät ovat sopivan kokoisia, jolloin aikuisella on aikaa jokaiselle lapselle.

– Gymin leireillä ei vain olla vaan saadaan liikunnanopetusta ja opitaan taitoja. Se on palkitsevaa.

– Leirin ohjelma on selkeä ja luo lapsellekin turvaa. Ohjelmaan mahtuu kuitenkin mukavasti yllätyksiä ja tilaa lasten toiveille. Gymi-leireihin ei kyllästy.

– Kaikki ohjaajat on ollut ihan mahtavia!

Lasten suusta:

– Gymin leirillä on hauskaa, koska saa opetella uusia temppuja, mutta kuitenkin saa levätä ja vaikka nukkua paksuilla matoilla, kun on päivän leppohetki.

– Parasta on, kun saa hyppiä hyppiksellä trampparadalla.

– Ihanaa, kun aina saa uusia kivoja kavereita. Viimeeksi leikittiin heppaleikkejä aina vapaa-ajalla.

– Parasta on, kun isot leiriläiset lähtee mukaan ninjaleikkeihin!

– Retkipäivä oli hauska. Saatiin kokeilla opittuja parkour-temppuja ulkona. Tykkäsin myös volttikoulusta, koska haluisin oppia voltin.

 

** tarkista kunkin Gymin ajankohtaista-sivuilta aikataulut treenileirien ja aikuisten leirien osalta. Leirejä järjestetään Helsingissä ja Espoossa.

Narinkkatori

© Gymi 2013