pojatpuolapuilla_cyclesininenparkour_cyclekärrynpyöräLilliLunarenkailla_cycleChristinajaMikaelCycletytot_cycleVeetikivillapojat_cycle
Slogan

Kevään 2020 poikkeusaikataulut – myös ONLINE LIVE -tunteja

Kevät 2020 on poikkeuksellista aikaa. Seuraathan sähköpostia, mihin saat meiltä ajankohtaista infoa viikottain. Mikäli et ole saanut postia perille, ilmoitathan siitä meille.

Koska tiedämme terveiden elintapojen (hyvä ravinto ja uni, stressin minimoiminen ja liikunta) parantavan elimistön vastustuskykyä ja suojaavan meitä erilaisilta tartunnoilta, halusimme neljän viikon kiinni olemisen ja etätreenien jälkeen avata ovia kevätkauden gymiläisten terveyttä edistävälle ja stressiä vähentävälle treenille. Gymiläiset ovat saaneet ohjeet näihin 17.4. alkaen järjestettyihin harjoituksiin osallistumisesta ja ilmoittautumisesta sähköpostitse. HUOM Näihin harjoituksiin voivat osallistua vain kevätkaudelle ilmoittautuneet gymiläiset.

Viikosta 20 alkaen mennään jo aikalailla normaalien aikataulujen mukaan. Tarkista aikataulu siis lukkarisivulta..

Kevätkauden aikana on pidetty myös ONLINE LIVE-treenejä, jotka kuuluvat kevätkauden gymiläisten kausimaksuun. Zoom-treeneihin pääsee mukaan myös ei-gymiläiset,jolloin treenin hinta on 12€. Ilmoittelemme aikatauluista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

VKO 21

© Gymi 2013