Lunarenkailla_cycletytot_cyclesininenparkour_cycleLillipojatpuolapuilla_cyclekärrynpyöräpojat_cycleChristinajaMikaelCycleVeetikivilla
Slogan

Kesän liikunnalliset päiväleirit

Liikunnalliset Gymi Camp -päiväleirit Valkeakoskella 30.7-3.8.2018 sekä 6-8.8.2018. Leiripäivän aikana ohjattua toimintaa on n. klo 9-15. Gymille voi kuitenkin saapua jo 8.30 ja olla aina klo 16.30 saakka. Työssä käyville vanhemmille Gymin leirit ovat siis myös luotettava lastenhoitopaikka. Leirille voi ilmoittautua puolikkaaksi päiväksi (klo:8.30-12 tai 13-16.30), kokopäiväksi tai vaikka koko viikoksi.

Leiriohjelmaan kuuluu, päivästä riippuen mm. parkouria, volttikoulua, käsinseisontakoulua, juoksukoulua, joogaa, akrobatiaa ja sirkusta. Säiden mukaan liikutaan myös ulkona. Liikunnan lisäksi leiriviikon aikana harjoitellaan rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Jokapäiväinen rentoutumishetki onkin yksi leiriläisten suosikeista. Ohjatun toiminnan ohella, leiripäivään kuuluu myös vapaata puuhastelua uusien leirikavereiden kanssa.

Leirille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneille löytyy haastetta. Treenaaminen tapahtuu aina liikkujan omien taitojen tasolla, oman jaksamisen mukaan. Kaikilla taitojen harjoittelu on taatusti hauskaa, ja jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi Gymillä panostetaan yhteishengen luomiseen ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen.

Varmistuaksemme leiriläisten riittävästä energian saannista leiripäivän aikana, jokainen leiriläinen ottaa kotoa mukaan mieluisan lounaan sekä välipalan. Gymiltä löytyy jääkaappi sekä mikroaaltouuni.

Löydät kuvia ja päivityksiä sosiaalisesta mediasta #gymileiri #parasleiri

Hinnat löydät Hinnastosta. Ilmoittautumaan pääset viereisestä Ilmoittaudu nyt -painikkeesta

.

© Gymi 2013