Veetikivillakärrynpyöräsininenparkour_cycletytot_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cycleLilliChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Ilmoittaudu kesän leireille!

Seuraavat Gymin leirit järjestetään kesän 2019 aikana. Leirit ovat suunnattu 6-13-vuotiaille. Tee ilmoittautuminen valitsemasi toimipisteen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

KESÄN LEIRIT pidetään ma-pe 8.30-16.30, paitsi juhannusviikolla ma-to 8.30-16.30. Leirit pidetään Suurpellossa viikkoilla 23-26 ja 31-32; Gymi Redissä leirejä pidetään läpi koko kesän. Tarkista kuitenkin aina ajankohtainen tilanne kotisivuiltamme.

Gymin liikunnalliset leirit ovat päiväleirejä. Kokopäiväleirit ovat arkisin klo 8.30-16.30, ohjattu liikunnallinen ohjelma n. klo 9.30-15. Tiedossa on paljon hauskaa tekemistä, liikuntaa ja leikkiä niin Gymin innostavissa sisätiloissa taitoja ja temppuja treenaillen kuin säiden mukaan ulkona. Treenaaminen tapahtuu aina jokaisen osallistujan omalla tasolla ja oman jaksamisen mukaan. Suurta määrää liikuntaa ei siis tarvitse pelätä; se on luonnollista mukavaa liikkumista ja aktiviteetteja. Lisäksi leiripäivään on aina suunniteltu rauhallista vapaa-aika leikkiä varten.

Löydät kuvia ja päivityksiä sosiaalisesta mediasta #gymileiri #parasleiri

Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumislomakkeen löydät leiri-sivultamme.

 

© Gymi 2013