pojatpuolapuilla_cycleVeetikivillakärrynpyöräLunarenkailla_cycletytot_cycleChristinajaMikaelCycleLillipojat_cyclesininenparkour_cycle
Slogan

Gymin 10v-syntymäpäivät

Gymi täyttää jo 10-vuotta! Matkalla on sattunut ja tapahtunut paljon, haluamme nyt juhlistaa sitä teidän kaikkien kanssa Gymin 10-vuotissyntymäpäivän merkeissä lauantaina 26.5.2018. Juhlia vietetään kaikilla Gymeillä klo 10-14.Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaan. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen vastuukysymysten takia; kaikki lapset osallistuvat tapahtumaan oman aikuisen kanssa. Tapahtuma sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin – niin taaperoille kuin teineille.

Tapahtumassa on Gymin historiapläjäys ja Gymi-tietovisa. Jokainen juhliin osallistuja pääsee liikkumaan omaan tahtiin temppuradoilla eli parkouraamaan, voimistelemaan ja sirkustelemaan.

Ohjelmassa on Gymi-Christinan synttäripuhe ja Parkour&Freerunning -esitys by @veetiwaltterinurmi. Esitys toteutetaan Gymeillä seuraavasti

  • Gymi Kirkkonummi klo 10.15
  • Gymi Herttoniemi klo 12
  • Gymi Suurpelto klo 13.15

Esitys näytetään facebookissa live-lähetyksenä jokaiselta toimipisteeltä. Voit siis seurata esitystä ja tapahtumia livenä Gymin Facebook-sivulta, vaikka et pääsisikään paikalle.

Ilmoittautuminen synttäreille tapahtuu nettilomakkeella: valitse -> tapahtumat -> Gymin 10v synttärit -> ajankohta. ILMOITA PERHEESI YHDELLÄ KERTAA; mainitse ”muuta”-kohdassa, ketkä ovat osallistumassa.

© Gymi 2013