sininenparkour_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillatytot_cyclekärrynpyöräpojat_cycleLilliChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Emme hae liikunnanohjaajia vaan lasten ja nuorten ohjaajia!

KEITÄ ME OLEMME?

Gymin opekaartiin kuuluu mahtava joukko hyviä tyyppejä – on lastentarhanopettajaa, fysioterapeuttia, insinööriä, filosofian maisteria, valmentajaa, valokuvaajaa, ravintola-alan ammattilaista, kaupanalan ihmistä, kulttuurintuottajaa, lähihoitajaa, opiskelijaa, opettajaa… – heitä kaikkia yhdistää aito halu opettaa ja ohjata lapsia ja nuoria ja innostus Gymin ainutlaatuisesta konseptista. Emme siis ohjaa liikuntaa vaan nimenomaan niitä ihania ja lapsia ja nuoria (joitain aikuisiakin), joita meillä on kunnia pitää asiakkainamme.

MITÄ NYT?

Haluamme aina löytää hyviä tyyppejä iloiseen joukkoomme! Työn alkamisajankohta saattaa olla piankin, mutta yhtä hyvin vasta myöhemmin – riippuu siitä, mitä sovitaan.

MITÄ TARJOAAME

Tarjoamme osa- tai kokoaikaista työtä, missä pääset koulutusjakson jälkeen itsenäisesti ohjaamaan hallittuja lapsiryhmiä Gymin opetussuunnitelman mukaisesti. Viikkotuntien lisäksi työhön saattaa kuulua koululaisten leiripäivien sekä syntymäpäiväjuhlien ja muiden yksityistilaisuuksien ohjaamista, salin siistinä pitoa ja asiakaspalvelutehtäviä.

Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteisia. Tarkemmista työajoista ja työn alkamisajankohdasta sovitaan kunkin valitun henkilön kanssa erikseen. Työn sisältö ja palkkaus riippuvat valitun henkilön kokemuksesta ja osaamisesta.

Valituille henkilöille annetaan koulutusta tehtäviin.

KETÄ HAEMME?

Hyvä Gymi-ope on sellainen, joka tarttuu tuumasta toimeen – oli asia tai työtehtävä mikä tahansa. Hyvä Gymi-ope on iloinen, positiivinen ja reipas tyyppi, jolla on kärsivällisyyttä hankalissakin tilanteissa. Gymi-ope on jämäkkä ja pystyy hoitamaan vaikeatkin ryhmän hallintaan liittyvät tilanteet. Ryhmä kuin ryhmä pysyy hänellä hallinnassa, ja häneltä löytyy työkaluja erilaisten lasten kohtaamiseen. Gymi-ope ohjaa nimenomaan ihmisiä – liikunnan ohjaus tulee siinä sivussa. Gymi-ope on aina valmis oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan. Hän haluaa puhaltaa yhteen hiileen muun porukan kanssa, vaikka viihtyykin itsenäisessä ohjaustyössä. Gymi-opelle sopii ilta- ja viikonloppupainotteinen työ.

Gymi-opelta ei vaadita mitään tiettyä tutkintoa, mutta hyviä lähtökohtia voivat olla mm. pedagogiset opinnot. Tärkeintä on kuitenkin olemassa oleva taito ohjata lapsiryhmiä ja nuoria. Kokemus liikunta-alalta (jopa voimistelusta, parkourista, sirkuksesta) ja asiakaspalvelusta sekä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) ovat aina plussaa.

KIINNOSTUITKO VAI TIEDÄTKÖ KAVERIN, JOKA OLISI JUURI OIKEA TYYPPI HOMMAAN?

Ota yhteyttä: christina@gymi.fi 

VAI HALUATKO OMISTAA OMAN GYMIN? Ota yhteys rekrytointi@ketju.fi 

 

 

© Gymi 2013